0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim de başıma gelmişti gaz kelebeğine bağlı bir sensör var hava akışını filan ayarlayan sensör o arızalanmıştır kesin..
Buji kablolarını falanda değiştiriyor mu o fiyat biraz yüksek değil mi?
yok buji kabloları değişmediğini söyledi buna gaz kelebeği temizliğide dahilmiş 4 buji gaz kelebeği temizliği 300 tl alanyada varmı bildiğiniz özel servis yan sanayi takıp yolda kalmakta istemiyorum[/quoteOnur Bey ben İstanbul'da oturuyorum Alanyayla ilgili bilgim olmadığı için üzgünüm ama 4 buji değişimine o para çok yüksek. Tek sorun buji ise servisten orijinal bujileri alıp özel bir serviste değiştirseniz çok sorun olmaz sanırırm. Ancak kelebek temizliğini herkes yapar mı bilmem. Kolay gelsin.
ust kapak yağ contası ellerinde yokmuş gelir dedi hafta içi geleceğini söyledi bende arabayı teslim almadım bujilere yağ kaçırırız bozarız sonuçları yazarım arabayı teslim alınca
merhaba aynı aracın 2007 modelı var bende 4 bujı aldım kendım taktırdım tanesı 9,25 mı ole bısey 4 tanesı 40 lıra denso marka ımıs servısten aldım.acaba daha kalıtelı urun vardıda onumu takacaklarıstersen tem oto ufuk ıle gorus malzeme gondersın sen taktır.ama servıse verdın bır kere alsan bakım ucretı 100 lıra alacak
aynen öyle arızayı baştan bilsem bujiden kaynaklı olduğunu dışardan temin ederdim ders oldu bana