0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar biliyorum şu sıra çok soru sordum zira km 100.000 e yaklaşınca ister istemez ufak sorunlar baş gösterebiliyor ufak bir sorum daha olacaktı dün araçla seyrederken fark ettim klimam da kademeli soğutma yok sanki, şöyle özetliyim 16 derece ile 27.5 derece arasında hiç bir fark yok ya tam soğuk oluyor yada "HI" de tam sıcak oluyor bunun nedeni nedir saygılar..not:A/C açık ,DUAL ı açık da denedim kapalı da durum değişmiyor
Ramazan Bey klima otomatik, dışarıdaki ve içerideki hava sıcaklık farkına göre hareket ediyor. Hava 40 derece sıcaklıktayken siz 27 dereceye ayarlarsanız bile soğuk üflemeye devam eder. Kışın da tam tersi, hava dışarıda 5 dereceyse siz 20 dereceye ayarlarsanız sıcak üfler.Yani sizin ayarladığınız fan sıcaklığı değil, verdiğiniz iç ısı hedefi.
Bunun için AC yi otomatik moddan çıkartın fan kademesini kendiniz belirleyin, sıcaklığını da kendiniz belirleyin. O zaman istediğinize ulaşmanız gerekir.Şahsen ben aracımda hiç otomatik modu kullanmıyorum.
Ramazan bey merhabaAynı yanılgıya bende düştüm ama servise gidince problemin bende olduüunu anladım klimada sorun yok.Klima fazla akıllı bence bendende akıllı )Keyifli sürüşler dilerim.
bende otomatik tuşuna hiç dokunmadım kullanırken her şeyi kendim belirledim ama sonuç belirttiğim gibi @Ümit Otansev (7007) haklı olabilir birazda öyle deneyimlerim Mesaj Birleştirildi: Temmuz 09, 2017, 00:43:11çok teşekkür ederim sizlere de