0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım bende sipariş verecem, inşallah kargoda sorun olmaz kırılma bükülme gibi.
Sen keçeyi her şekilde alırsın o bişey değil acaba premiumda fark almadan navi ve dvd oynatma varmı ona bak bence kece 130 tl öteki 2800 tl.
Aslında gönlüm den geçen Octavia idi ama adamlar hiç indirim yapmadilar.honda da göçük probleminden dolayı elemek zorunda kaldim.baktigim araçlar içerisinde en dolusu Corolla gibi geldi açıkçası kayınpederiminde hoşuna gitti,zaten arabayı o alıyor.Allah herkese böyle bir kayınpeder nasip etsin 😀 çok kral adam.
zaten arabayı o alıyor.Allah herkese böyle bir kayınpeder nasip etsin 😀 çok kral adam.
Babanı seçemezsin ama kayınbabanı seçersin diye güzel bir söz var
Merhaba,Dün araba temizliğinde fark ettim. 2018 corollada kaput keçesi yok. Benim arabada mı yok sadece, yoksa hepsi mi böyle?Mesaj Birleştirildi: Mart 14, 2019, 16:27:03http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=79693.0linkteki konuda konuşulmuş. Forum aramasında bulamadım. Google da ararken tct çıktı Sanırım maliyetten dolayı konulmuyormuş artık. Motor sıcaklığı kaputun boyasına sıkıntı vermez mi? opak boya özellikle daha az ömürlü olur gibi geliyor.