0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey formları gezerseniz 2015-2016 modellerde 1000-2000 km katetmelerde kartelde yağ kalmayan bir sürü toyota'ya rastlayabilirsiniz.Bu tabiki normal bir durum değil.Geçenlerde ismini size şimdi burda vermek istemiyorum.Ankaranın ünlü ustalarından biri ile sohpetimizde yeni corollarda da bu tür yağ eksiltme durumlarının olduğundan bahsetmişti. Zaten servislerde 10.000 Km'de 1 lt yağ eksilmesine nornal bir durum olarak kabul ediyorlarki sizin arabanız zannediyorum 10 yaş cıvarında ve 4.000 km'de 200 gr ekşiltmiş bana göre çok iyi.Tabiki bu formda görüş bildiren değerli arkadaşlarımız ne der onu bilemem bu benim görüşüm.Saygılarımla
Evet arkadaşlar. Beytullah ustamın onerisi uzerine şehirlerarasında 120yi geçmeden 1000km yol yaptım aracımla. Dün akşam stop etmiştim düz zemine. Sabah kalktım ilk iş gittim kontrol ettim. 1000km öncekiyle aynı seviyede yağ. Yani benim aracımın yağ eksiltmesi sehirlerarasi 160 170km ile gitmemden kaynaklıymış. Bunu anlamış olduk. Şimdi acaba diyorum üst sınırı 120den 140a cıkartıp 1000km de öyle denesem mi? Cünkü radarsız yerde bile 120ile gitmek bana işkence gibi geliyor arkadaşlar. Ne dersiniz?