Gönderen Konu: Servis bakımı sonrası radyoda problem  (Okunma sayısı 1071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
Servis bakımı sonrası radyoda problem
« : Temmuz 03, 2017, 09:25:23 »
Günaydınlar, 2006 Corolla HB sahibiyim ve aracım iki hafta önce servis bakımına girdi. Aracı servise götürürken radyonun tıkır tıkır çalışan "seek/track" tuşu aracı servisten alığımızda çalışmaz haldeydi ve halen de çalışmıyor. Aracımızda başka sorunlar da tespit ettiğimizden aynı servise tekrar gittik, durumu anlatıp ısrarcı olunca, tabiri caizse biz "R" yapmayınca usta bey "akünün kutup başı sökülünce entegresi yanmış olabilir" gibi bir cümleye başlamıştı ki servis danışmanı olan bey lafını kesip asla kendilerinden kaynaklı olamayacağını belirtti. Ben halen sorumlusunun kendileri olduğunu düşünmekteyim ve peşini bırakmayacağım.
Sizden ricam bu konu hakkında fikri, bilgisi ve deneyimi olanların paylaşmaları. Şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Servis bakımı sonrası radyoda problem
« : Temmuz 03, 2017, 09:25:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: Servis bakımı sonrası radyoda problem
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2017, 11:32:58 »
normal koşullarda araç kabul edilirken,servis danışmanının aracın etrafında ve içinde inceleme yaparak varsa eksiklerini ve hatalarını,hatta benzin veya dizel yakıt miktarını belirlemesi ve bunu araç kabul kağıdına yazması ve sizlere imzalatması esastır.bu tür şikayetler çok oluyor,başka sitelerde de okuyorum,bu noktadan hareketle ya tamir ve tazmin edin yoksa mahkemeye gideceğinizi söyleyin,artık haklı olmak yetmiyor,kimin sesi çok çıkarsa o haklı oluyor.araç radyosu çalışırken akü başlığı sökülüp tekrar takıldıysa ,ampuller nasıl patlıyor,yüksek voltajdan dolayı öyle olmuş olabilir.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Servis bakımı sonrası radyoda problem
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2017, 13:34:56 »
Ben de sizin gibi düşünüyorum çünkü aracımın iş emri teslimat formunda dört adet ampul değişikliği görünüyor. Aracımın bir ampul sorunu yoktu ki? Bütün bu olaylar Fethiye/ Bakırcılar servisinde yaşandı ve üstüne ampul değiştirirken bagaj içi kapaklardan soldakini kaybetmişler yoktu. Bunu söylediğimizde zaten yoktu dediler, baktılar geri adım atmıyoruz " eee yokmuş baştan ama bizim ustamız bunu bildirmeyi unutmuş madem sipariş verelim" diye kendi malımızı sanki bize lütufta bulundular. Bu araba başka yetkili servise de gitti zamanında, baştan karşılıklı nesi tam nesi eksik imzalayıp öyle bıraktık, bir sorun yaşamadık. Burada o işlemi yapmadılar ve yapmamalarının bir karşılığı olacaktır umarım.