0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç makyajlı kasa ise olur. resimden görünen ön panjur orjınalse makyajlı kasa gibi görünüyor .
Ben de emin olamadım makyajlı mı değil mi diye. Başka nereden anlayabilirim ?[/quoteön sis farları yuvarlak, arka sinyal ve geri vites lambaları ortada ve yuvarlak, ön farlar arasında kalan ızgara kromajlı ve gövde rengiyse makyajlı corolla'dır.
Mute tuşum var, ön sisler, ön kromaj, arka stoplar da uyuyor Makyajlı olduğuna kanaat getirdim çok teşekkür ederim yardımlarınız için Siparişi verdim bakalım geldiği zaman yardımına başvururum hocam. Biraz çekiniyorum sıkıntı çıkar diye
Ben teknolojik şeylerden pek anlamamda. Bizim bu araçlarda fabrikanın taktığı cd çalara usb bağlayabilmemizin en kolay yolu nedir acaba?
Çakmaklığa takılan fm transmitterlar var. Flaşı takıyorsunuz radyo frekansı üzerinden çalıyor. Ama çok cızırtı oluyor özellikle büyük şehirdeyseniz. Bu yüzden teybe takılan bir aparat ile usb bağlantısı almak daha sağlıklı oluyor. Bu yöntem de biraz maliyetli tabi
Yok Fatih bey ben aldım ve taktım 85 TL gibi bir rakama almıştım iki üç ay önce AliExpress den çokta memnunum USB girişinden
Türkiye'deki fiyatları uçuk biraz Ben de siparişimi verdim bekliyorum umarım en kısa zamanda gelir. Malum yol baya uzun