Gönderen Konu: yardım!!!  (Okunma sayısı 821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
yardım!!!
« : Şubat 20, 2009, 20:08:27 »
herkese merhabalar biz arabayı alırken(sıfır aldık)siparişi yanlış vermişler ve corolla hb getirmişlerdi ama kabul etmedik  ve sonradan sedan getirdiler ama bir sorun var devletana.comdan aracı sorgularken aracın hb olduğu yazıyor bunu düzeltmek için ne yapmamız gerekir acil yardım çünkü bu ilerde sorun yaşatabilir. 
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Toyota Club Türkiye

yardım!!!
« : Şubat 20, 2009, 20:08:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: yardım!!!
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2009, 20:21:50 »
Hocam devletana.com diye yasal bir site yok. Bu site sadece diğer kurumlara link vererek hizmet sağlıyor. Sizin aracınızın ruhsatında ne yazdığı (trafik tescil) ve vergi dairesi kayıtlarında tescilinin nasıl olduğu önemlidir. Eğer trafik tescilde hb görünüyorsa yeniden tespit yaptırmanız ve tescil bilgilerinizi değiştirmeniz gerek. Öncelikle trafik bilgilerinizi daha sonra vergi dairesi bilgilerinizi (www.gib.gov.tr adresinden internet vergi dairesi linki ile mtv bilgilerinizi sorguladığınız ekranda görebilirsiniz) kontrol etmenizde fayda var.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2009, 11:21:00 »
kontrol ettim hb yazıyor bunu nasıl düzeltecez
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2009, 15:07:58 »
Ruhsat ve trafik bilgilerindeki değişiklik için Emniyet'e gitmen gerek. Ruhsatta hata olduğunda galiba muayne istasyonundan tespit istiyorlar ama prosedürü tam olarak bilmiyorum. Vergi Dairesi kısmı için bulunduğun ilde motorlu taşıtlar vergisi ile ilgilenen bir vergi daresi vardır (örnek Ankara'da Yeğenbey). Ruhsat ile gidip orada bu bilgileri düzelttirmen gerek ama önce ruhsatı düzelttirmelisin. Bence hiçbiri ile uğraşma satışı yapan bayi hatasını düzeltsin, onlardan birine vekalet ver senin adına işlemleri takip etsinler.

Kolay gelsin.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"