88000 km dir kullanıyoruz 2011 de sıfır almıştık. Şahsi görüşlerimi yaşadıklarımızı belirticem. Motor iyidir sıkıntı yaşatmaz, güçlü, sorunsuz, uzun yolda keyifli. Kadrana bakmadan sürün, 150-160 a nasıl çıktığınızı anlamazsınız. Bunun yanı sıra çok makul yakar. Fabrika verilerini rahatlıkla görürsünüz. Uzun yolda kastığımda 4.5-5 lt gördüm. Akselerasyon dediğimiz olayı yapıp zorladığımda 9-10 lt gördüm. Lineer bi tork dağılımı yok devir 1800 d/dk nın altında güç yoktur fakat 1800 den sonra güç patlama şeklinde gelir. Cold start yapıp hareket ettiğinizde vites ve debriyaj baya kemiklidir biraz zor geçer. Motor ısındıktan sonra şanzıman lok lok geçer ve çok keyifli bir hal alır debriyajda çok çok yumuşar. Bakım maaliyetleri ben Ankara dörtnal toyotada yaptırıyorum yaklaşık 300 tl gibi bir fiyata geliyor yetkili serviste yaptırmayın tam soygun standart bakım+2 fren balatası 1200 tl gibi bişeye gelmişti garantisi biter bitmez özel servise götürdüm. Yol tutuş muazzam. Direksiyonun geri bildirimleri eh işte tipik elektrikli direksiyon. Arka süspansiyonları biraz sarsıyor zıplatıyor fakat ön süspansiyonları rahat darbe emişleri iyi. İçi geniş arkası makam arabaları gibidir. Klima performansı çok iyidir. En büyük eksisi malzeme kalitesi ve işçilik. Vasattır. Ön panelde çok hafif yumuşak malzeme kullanmışlar. Geriye kalan bütün plastikler dokulu sert plastik. İçinde sıkılık tokluk pek yok. Bastırdığım her yerden çıtır çıtır, tıkır tıkır sesler geliyor. Plastiklerin birleşim yerleri çok kötü oturtulurken hiç özenmemişler. Bütün iç kısımdaki malzemeler esniyor. Kemer tokalarından cırt cırt sesler geliyo ve paslandılar. Ön sağ kapının fitillerinden gacır gucur sesler geliyor. Dış kapı kollarındanda aynı şekilde gıcır gıcır sesler gelmeye başladı. Bir sonraki bakım yağlatıcam ses kesilirse yazarım. Trim sesi stabilize yollarda ve pütürlü asfaltta bolca mevcut. Motor izolasyonu çok iyi tık ses yok çok sessiz motor. Yol yalıtımı berbat Ankaradan İstanbula gittik otobandan herkesin başı şişti. Rüzgar sesi yapısı itibariyle alıyo o normal kocaman aynaları var fakat görüş açıları harika hiç kör nokta kalmıyor. Ses sistemi çok iyi ben beğeniyorum usb aux mevcut. Mümkünse çelik jantlı alın veya çelik jant taktırın biz plastik kapaklarıyla kullandık bugüne kadar saç jantları çürüdü. Sebebini bilmiyorum lastikçi içinde rutubet var ondan dedi sanırım araçtan kaynaklı değil. Bagajı geniş. Bagaj kapağına tasarımdan bisikletlik takılamıyo bisiklet hobiniz varsa. Şimdilik yazacaklarım bunlar en çok çektiğim bıkkınlık getiren içindeki trim sesleri plastik parçaların tırnaklarının atması veya ayrılması gibi şeyler trim sesi takıntınız varsa almayın...