Gönderen Konu: Ön Konsol Saati  (Okunma sayısı 1385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '10
  • 73 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ön Konsol Saati
« : Haziran 15, 2017, 09:39:06 »
Merhaba arkadaşlar.
2004 Model Toyota Corolla Terra kullanıcısyım. Aşağıda arabamın ön konsol resmini paylaştım. İşaretlediğim alanda bildiğim kadarı ile bu arabanın SOL kasalarında saat bulunmaktadır. Fakat bizim arabada yok. Orası boş duruyor. Oraya saat takma şansımız var mıdır? Bir kaç yere sordum ama bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler :saygi:
''Üzülme! Der Mevlana Hazretleri ve Şöyle Devam Eder: ''Kaybettiğin Her Şey Başka Surette Geri Döner''

Toyota Club Türkiye

Ön Konsol Saati
« : Haziran 15, 2017, 09:39:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Konsol Saati
« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2017, 14:58:02 »
Hocam bu resmi görünce aklıma geldi, aceba sol versiyon olan araçların o kısımdaki konsol ile sizin konsol değişmezmi . Japonlar genelde tesisatı çekip bırakıyor bir üst versiyona geçmek isterseniz sadece parçayı temin ediyorsunuz . Olur demiyorum ama olabilirmi aceba .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2017, 15:25:01 »
Merhaba arkadaşlar.
2004 Model Toyota Corolla Terra kullanıcısyım. Aşağıda arabamın ön konsol resmini paylaştım. İşaretlediğim alanda bildiğim kadarı ile bu arabanın SOL kasalarında saat bulunmaktadır. Fakat bizim arabada yok. Orası boş duruyor. Oraya saat takma şansımız var mıdır? Bir kaç yere sordum ama bulamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler :saygi:

Öğrenebilirsen yada yaptırırsan buraya bilgi verebilir misin hocam. Bende de terra var o kısmı doldursak güzel olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2017, 14:40:39 »
Arkadaşım o saat koyucğınız kapağın arkasından ışık tutunca ön tarafa dahi geçmiyor.TERRA ORJİNAL  TEYP üzerinde saat olduğu için japonlar o kısmı bu modelde kapatmış SOL modelde ise ORJİNAL TEYP üzerinde saat yoktur.