Gönderen Konu: Anadolu yakası- özel toyota servisi  (Okunma sayısı 60450 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Anadolu yakası- özel toyota servisi
« Yanıtla #260 : Temmuz 21, 2010, 15:24:12 »
2007 model dizel hb corollam var. 100 bin bakımını pendik dumankayada yaptırdım ve 1200 tl civarında tuttu. küsüratı tam olarak hatırlamıyorm. bakım dışında araca motor koruma yapıldı. bakıma bıraktığım da 600 lira tutacağını söylediler ve daha sonra telefon açarak ön arka balataların ve arka disklerin değişmesi gerektiğini söyledir ki fren konusunda bir sıkıntım yoktu. değiştirmemelerini söylediğim zaman bu şekilde aracı teslim edemeyeceklerini söylediler. 110 bin bakımı geldi aracın ve ne kadar tutacağını çok merak ediyorum açıkçası...

bir de dumankaya ve derindere arasında fiyat farkı çok oluyor mu ? araştıran biri varsa bilgilendirirse sevinirim..  geçen sene yazın bolu dan istanbula dönerken klima çalışmayı durdurdu ve ertesi gün servise(dumankaya) giderken normale döndü.servise bunu bildirdiğimde bana uzun yolda klimanın buzlanma yaptığını ve ac düğmesinden belli aralıklarda devre dışı bırakmam gerektiği söylendi. yani düşünün ki ben istanbul dan antalya'ya gitmek istedğm zmn bir terleyeceğim bir soğuyacağım. toyota fabrikasında şikayette bulunduktan sonra bana böyle birşey olamayacığını bildirdiler. ve aracım son 2 ay da ikinci sefer diyot patlattı ve nedenini bulamadılar..bildirdiğim arızaları tespit için yetersiz kaldıklarını düşünüyorum dumankaya ustalarının...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Temmuz 21, 2010, 15:24:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #261 : Temmuz 23, 2010, 09:11:03 »
dün dumankaya da 110 bin bakım yaptırdım. 206 tl tuttu bakım fiyatı. 1400 tl lik baskı balata fiyatı çıkarttılar ama onu dışarıda yaptırıcam.fiyatını ve markasını yazarım yaptırdıktan sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #262 : Eylül 18, 2010, 22:53:07 »
2009 Corolla Dizel 30.000 bakımını Silivri Maksi'de yaptırdım. 200 TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #263 : Eylül 19, 2010, 14:50:31 »
mehmet bey arkadaşların yazdıklarına tamamen katılıyorum.bencede dışarıda yaptırmak daha mantıklı...

diyordum ama garanti kapsamında olduğundan gözüm yemedi dışarıda yaptırmayı...
iyikidem serviste yaptırmıştım.ilgi ve alaka çok güzel....
bu arada 40.000 bakımı (benzinli) 290 tl'ye patladı...2bakım maddesini yaptırmadım gerek olmadığını düşündüğümden...normal bakım fiyatı 450 tl...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #264 : Eylül 19, 2010, 14:52:27 »
hagi 2 sini yaptırmadın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #265 : Eylül 19, 2010, 22:34:30 »
Benim aracın el fren balatası üzerindeki balata nasıl olsa kopmus diskin iç tarafına değiyor viyaklama sesi yapıyor..Serviste söküldü gözümün önünde sağ tarafta hafif sürtmüş iz yapmışş...Sol taraf tertemiiz hiç bir şey yok..Mekanik teknisyeni parça listesi çıkardı arka disk 250 tl arka balata 95 el freni balşatası 95 pimi yayı derken 600 tl masraf cıkardı...mekanik formeni usta tanıdıktı onla konustum oda diskin iç tarafına hafifi zımparladı balata izlerini iyice temizledi taktı..Bana  gene 250 ye mal oldu..Ses falan kalmadı..95 arka balata 95 el freni balatası 60 da sök tak ücreti..dışarda yaptırsam 90 tl balatalara verirdim 20 de en fazla el emeği..140 lira cebimde kalırdı..
Servislerde çocuklar çalışıyor az birsey bişey görse hemen sıfırını tak diyorlar...
Serviste ön arka balata değişsen 120 tl işçilik ödüyorsun balata söküp takma 60 tl..Ayrıca gözümün önünde takılan her iki  balatanın üzerinde trw yazıyordu.Dışarda 45 lira bunlar dedimde aynı kalite değil dediler orasını allah bilir.
Befendi 100 bin bakımına 1,200 tl vermiş burda en az 350-450 lira arası işçilik çıkartmışlardır..100 bin bakımında ne yag ne hava nede buji değişiyorlar..hepsini 80 ve 120 binde değişiyorlar..Diskle balatalar tutmuş bu kadar yüksekDışarda orjinal parcalar kullanılsa bile yarı yarıya düşürülür.
Servis servis diyoruzda iyi bir usta önceliğimdir.İyi ustam olmadıgı için kucaklarına tıpış tıpış gidiyoruz..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 44000
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #266 : Eylül 20, 2010, 22:32:00 »
hagi 2 sini yaptırmadın
kemal bey merhaba .
sarf malzeme fiyatı 60 tl.dediler sprey temizlik maddeleri vs. birde radyatör suyu değişimine 40 tl. dediler ben onları istemedim güvendiğim bir ustamın tavsiyesi üzerine.
dolayısı ile fiyat 450 tl.den 350 tl.ye düştü.teslim alırkenden indirim talebinde bulundum(kayınpeder eski müşterilerinden). 60 tl.den oradan düştüler.
sonucta 40.000 bakımı 290 tl.ye patladı.
ama tokullar'dan çok memnun kaldım doğrusu hatta teşekkür. maili attım kendilerine...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #267 : Eylül 20, 2010, 23:24:39 »
Toyotam varken garantisinin düşeceğini bilmediğim için 4 bakımı (10 20 30 ve 40 bin bakımlarını) yaptırmadım, sadece yağ ve yağfilitresini değiştirttim, o da çok ucuz tutuyordu, allahtan garantiyle hiç işim olmadı, ama bir şekilde garantiye muhtaç olsaydım, yanmıştı
Şimdi hondanın garantisi 6 yıl, yakmayı göze alamadığım için her 10 binde serviste kazıklanıyorum, adamların tek yaptığı yine yağ değiştirmek gerisi komedi, birisi frene basıyor, bir başkasıda elinde kağıt işaretliyor..OK fren lambaları yanıyor, frenlerde sorun yok..ve bu  ve buna benzer işlemler için hatırı sayılır bir işçilik ücreti alıyorlar  sanki bunu kendim kontrol edemem;   aslında bu 6 yıl garanti tezgahını iyi bulmuşlar, milleti iyi kazıklıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
« Yanıtla #268 : Eylül 23, 2010, 23:03:02 »
Auris 1.6 comfort benzinli aracımın Kozyatağı Nataş'ta 10.000 bakımını dün yaptırdım, 210 TL tuttu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #269 : Şubat 18, 2011, 22:47:12 »
merhaba arkadaşlar..
2004 avensis elegant executive aracım var. istanbul anadolu yakasında güvenilir özel toyota servisi bilen var mı yazarsanız memnun olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #270 : Şubat 19, 2011, 00:01:26 »
60 bin bakımı yaptırdım 160 tl ödedim toyotronic servisi mithat usta aracım roket oldu herkese tavsiye ederim.Mustafa kardeşim sanada tavsiye ederim biraz uzak sana ama gözün arkada kalmaz a dan z ye aracın kontrol edilir ve uygun fiyat ödersin.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #271 : Eylül 19, 2012, 17:10:37 »
iki ozel servısten orjınal debrıyaj balatası ıcın fıyat aldım. bır tanesı ıscılı dahıl 850 , diğeri işçilik dahıl 600 dedı. ıkısıde orjınal oldugu soyledı. hatta bır tanesı orjınalıne gerek yok 400 ytl  baskı setımız var dedı. on fren dıskınıde 200 ytl fıyat aldım. servıste 470 ytl fren dıskı,baskı balata  1100 + işçilik.. ıkı servıste orjınal dıyorsa bu kadar fıyat farkı olurmu?
auris D-4D blue

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #272 : Temmuz 07, 2014, 09:41:14 »
60 bin bakımı yaptırdım 160 tl ödedim toyotronic servisi mithat usta aracım roket oldu herkese tavsiye ederim.Mustafa kardeşim sanada tavsiye ederim biraz uzak sana ama gözün arkada kalmaz a dan z ye aracın kontrol edilir ve uygun fiyat ödersin.

Bu usta nerede?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #273 : Temmuz 07, 2014, 09:43:42 »
Bu usta nerede?

İkitelli ve Güngören'de 2 şubesi var. Ama Maslak'ta Tem Oto da var. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #274 : Temmuz 07, 2014, 10:48:11 »
İkitelli ve Güngören'de 2 şubesi var. Ama Maslak'ta Tem Oto da var. :)
Anladım : ) Ümraniye ya da Kadosan sanayi de var mı bildiğiniz usta? Ri-Car'ı eledim çünkü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #275 : Temmuz 07, 2014, 10:50:46 »
Anladım : ) Ümraniye ya da Kadosan sanayi de var mı bildiğiniz usta? Ri-Car'ı eledim çünkü.

Bence Maslaktaki Tem Oto'ya Ufuk Bey'e gidin, kendisi forum üyesi ve çok ilgilidir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #276 : Temmuz 07, 2014, 12:48:58 »
Kadosan Sanayide Burak Oto Alattin Usta var, ustaligini bilemem ama insan olarak cok durust bir esnaftir.

Ri-Car'ı neden elediginizi ozelden yazabilir misiniz merak ettim,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #277 : Temmuz 07, 2014, 13:43:56 »
ümraniye maslak mesafe olarak çok değil hele şu aralar trafik rahatken hiç sıkıntı olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #278 : Temmuz 07, 2014, 16:13:11 »
Kadosan Sanayide Burak Oto Alattin Usta var, ustaligini bilemem ama insan olarak cok durust bir esnaftir.

Ri-Car'ı neden elediginizi ozelden yazabilir misiniz merak ettim, birkac musterisinden de bazi olumsuzluklar duymustum cunku, sorun ayni mi acaba ?

Ustam merhaba cumartesi sabah ilk defa gittim bagajdan ses geldiğini belirttim test için araca bindi (zaten burnu fena halde havada) arabayı yeni aldığımı ve rüzgar sesi ve bagajdan ses geldiğini belirttim kaça aldığımı sordu arabayı söyledim bende de daha iyisi vardı deri koltuklu vs. o fiyata verdim demekki bedavaya vermişim gibi anlamsız bir muhabbet etti sonra sesin bagajdan geldiğini ama bugün bakamayacağını söyleyip hafta içi bırakırsın dedi gönderdi. Halinden ve tavrından hoşlanmadım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 16:14:14

Ri-Car'ı neden elediginizi ozelden yazabilir misiniz merak ettim, birkac musterisinden de bazi olumsuzluklar duymustum cunku, sorun ayni mi acaba ?

Yaşadığım sıkıntı ile ilgili en kısa zamanda (ramazan'dan sonra olur sanırım) yanınıza gelmek istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #279 : Temmuz 07, 2014, 17:59:22 »
Ustam merhaba cumartesi sabah ilk defa gittim bagajdan ses geldiğini belirttim test için araca bindi (zaten burnu fena halde havada) arabayı yeni aldığımı ve rüzgar sesi ve bagajdan ses geldiğini belirttim kaça aldığımı sordu arabayı söyledim bende de daha iyisi vardı deri koltuklu vs. o fiyata verdim demekki bedavaya vermişim gibi anlamsız bir muhabbet etti sonra sesin bagajdan geldiğini ama bugün bakamayacağını söyleyip hafta içi bırakırsın dedi gönderdi. Halinden ve tavrından hoşlanmadım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum.

Anladım, boş muhabbet üzerine kibir olmuş :)

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 16:14:14
Yaşadığım sıkıntı ile ilgili en kısa zamanda (ramazan'dan sonra olur sanırım) yanınıza gelmek istiyorum.

Ne zaman dilerseniz buyurun, sadece gelmeden bir gün evvel arayabilirseniz sevinirim.