0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet bey arkadaşların yazdıklarına tamamen katılıyorum.bencede dışarıda yaptırmak daha mantıklı...
hagi 2 sini yaptırmadın
60 bin bakımı yaptırdım 160 tl ödedim toyotronic servisi mithat usta aracım roket oldu herkese tavsiye ederim.Mustafa kardeşim sanada tavsiye ederim biraz uzak sana ama gözün arkada kalmaz a dan z ye aracın kontrol edilir ve uygun fiyat ödersin.
Bu usta nerede?
İkitelli ve Güngören'de 2 şubesi var. Ama Maslak'ta Tem Oto da var.
Anladım : ) Ümraniye ya da Kadosan sanayi de var mı bildiğiniz usta? Ri-Car'ı eledim çünkü.
Kadosan Sanayide Burak Oto Alattin Usta var, ustaligini bilemem ama insan olarak cok durust bir esnaftir.Ri-Car'ı neden elediginizi ozelden yazabilir misiniz merak ettim, birkac musterisinden de bazi olumsuzluklar duymustum cunku, sorun ayni mi acaba ?
Ustam merhaba cumartesi sabah ilk defa gittim bagajdan ses geldiğini belirttim test için araca bindi (zaten burnu fena halde havada) arabayı yeni aldığımı ve rüzgar sesi ve bagajdan ses geldiğini belirttim kaça aldığımı sordu arabayı söyledim bende de daha iyisi vardı deri koltuklu vs. o fiyata verdim demekki bedavaya vermişim gibi anlamsız bir muhabbet etti sonra sesin bagajdan geldiğini ama bugün bakamayacağını söyleyip hafta içi bırakırsın dedi gönderdi. Halinden ve tavrından hoşlanmadım o yüzden gitmeyi düşünmüyorum.
Mesaj Birleştirildi: Temmuz 07, 2014, 16:14:14Yaşadığım sıkıntı ile ilgili en kısa zamanda (ramazan'dan sonra olur sanırım) yanınıza gelmek istiyorum.