0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aytaç bey yağ filtresini kesinlikle orijinal kullanın,hava ve polen filtrelerini sanayiden alıp kendiniz değiştirebilirsiniz.Şuraya göz atın;http://corolla-corolla.blogspot.com/
peki arkadaşalr şunu anladım yağ filtresini orjinal kullanalım diyorsunuz. peki hava filtresi ve polen filtresi konusunda ne düşünüyorsunuz heleki polen filtresi orjinalinin fiyatını yukarda yazmıştım yani çok fark var, yan sanayi 25 orjinali 61 tl nedersiniz ....
Aydın Bey merhaba ,Bu 10.000 bakımda yapılan 'motor koruma uygulaması ' nedir ne yapılıyor ? Bu herhalde müşteri isteğine bağlı bir uygulama değil mi?
Benim arabamda yağ ve hava filtresi orjinal ama polen filtresi değil. Yağ ve hava filtresi motorun sağlığı için önemli, hava filtresi de sizin sağlığınız için önemli. Bendeki orjinal olmayan polen filtresi yüzünden önde giden kamyonun bütün dumanı içeri doluyor. Tekrar bakıma gidince kesinlikle orjinalini alacağım. Şimdilik önde çok duman çıkaran araç varsa havalandırmayı kapatma çaresini buldum ama gerçekten sinir bozucu bir durum.
faturamı bulamadım fakat son bakımda 700 küsür lira lara geldi...80000 bakımıydı yanlış hatırlamıyosam..
10.000 km. bakıma 220 tl aldılar haziran 2009'da 2009 model elegant d4 aracıma.şimdi 20.000 km bakımı geldi istanbul ve izmir servislerinin hemen hemen hepsini telefonla aradım fiyatları aynı,350 tl diyorlar başka demiyorlar.Yetkili servislerle pazarlı veya fiyat farkı var diyen arkadaşlara sorarım hangi servisler fiyat kırıyor veya nasıl pazarlık yapılıyor.Merak ettim
Haziran ayına kadar kafadan temiz 1.000 TL para lazım.Baskı balata-triger değişimi: 500 TLPasta-cila : 100 TLSigorta : 200 TLMuayene + ekstraları : 200 TL
Ben aracı aldıgımda 2.000 km de getirin bı ALLAH yapısı degıl kul yapısı sorun cıkarıcakmı o zamana kadar bakalım demıslerdı. Yarın servise götürcem aracı sızede 2.000 km'de getirin demıslermıydı acaba kaç paraya mal olacak bana??
Corollanın orjinal yağ filitresi yetkili servis dışında satılmaz mı?