0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2003 -2009 avensislere lpg takılabilirsadece d4 benzinli motorlara takılamıyor bu motor 2001 -2002 arası avensislerde mevcut
2001-2009 arası 2.0 D-4 motorların hiç birine lpg takılamıyor Gökhan. Aslında takılabiliyor ama gerçekten bu işi becerebilecek işin ehli kişileri bulmak lazım. Normal şartlarda D-4 motorlara takamıyorlar.
arkadaşlar bende 2005 model bir avensis sahibiyim 2 ay önce aldım ve aracımdan çok memnunum. yukarıda söylenenler gibi performans aranmasın yanlız diğer hususlarda çok iyi Benim kafama takılan tek şey servise sormayıda unuttum araçla hareket halindeyken vites değiştirme esnasında ayağımı tebriyajdan çekince motor devrinde çok az bir yükselme oluyo bir fikri olan arkadaş varsa cevabı için şimdiden teşekkür.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın,Aldığınız aracın fiyatı ve özellikleri konusunda biraz bilgi verirmisiniz. Bu aralar bir arkadaş araştırıyor, onun için lazım.
makul fiyat, peki donanım olarak ne var?mesela kaç hava yastığı var, klima dijitalmi, ESP varmı (diğer adıyla VSC), xenon far?motoru nasıl, vvti mi yoksa dual vvti mi