0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan abi satılık corollanmı var sahibindeni gezerken gördüm
Arkadaşlar merhabalar. Benimde 2005 model 45000 km.de bir Avensisim var. Yaklaşık 20 gün önce aldım ve büyük bir keyifle biniyorum.Benim rölantiyle ilgili bir sorum olacaktı. Araç rölantide çalışırken devir göstergesi sabit kalmıyor ve ara sıra rölanti düşüyor, aynı zamanda sürekli bir sarsıntı mevcut. Bu sarsıntı hafif bir titreme halinde ancak benim kanaatim kesinlikle hiç bir sarsıntının olmaması gerektiği yönündeydi. Servise sorduğumda bu durumun normal olduğunu, aracın yakıt tasarrufu için rölantiyi düşürdüğünü ve tüm Avensislerde durumun böyle olduğunu söylediler. Acaba sizin araçlarda da böyle bir durum mevcutmu? Saygı ve sevgilerimle...
erhak bey aynı soruyu bende arabaya acemi iken servise sormustum..servisin verdigi cevap aynıydı.. vvt i motor oldugu için ilk calıstıgı zaman yuksek devırde calısıyo daha sonra yavas yavas göstergeyı takıp edersenız devir saatınde devir 1 in altına düsüyo.motorun böyle calısması normal ve titremeside devir düstükce daha belirginleşiyo ama normal..hıc bı sorun yok sorun etmeden gönul rahatlıgı ile bının aracınıza
Sevgili Forum Üyeleri.Aranıza yeni katıldım.Konyadan yazıyorum..Henüz arabam yok.Uzun süredir internet ortamında çeşitli forum sitelerini araştırarak ve bilimum satıcı ve ustalarla konuşarak aileme uygun bir araba alma gayreti içerisine girdim. Ancak olan fikirleride yok ediyor bazı yazılanlar. Her neyse, 40 yaşında öğretmen ve 2 çocuğu olan aile babasıyım. Eşim Karadenizli(Amasra) olduğu için yaz aylarında sık sık bu yollarda seyahat etmekteyim( Yol durumlarını biliyorsunuzdur). En sonunda 2. el 2004-2006 model arası 1.6 motor Avensis Comfort modeli almaya karar verdim. Uzun süreli kullanmayı (5- 10 yıl) düşünüyorum. İlk arabam olacak. Sanırım sorularıma geçebilirim.(Yazılı sorusu gibi oldu ama kusuruma bakmayın lütfen.Sizden başka reel cevap alabileceğim ustalar yok)1. Dik yokuşlarda fazla zorlanır mı?2. Araç sollamalarında performansı nasıldır?3. Servis,bakım ve parça fiyatları olarak C segmentlerine göre( corolla, civic vb.) nasıldır?4. Yakıt tüketimi nasıldır?(Özellikle vectra C ile karşılaştırdığımız zaman)5. LPG'ye uyum sağlar mı? İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
resimdeki araç sizinse corolla hb hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim bir akadaş için bakıyoruzda kullanmak nasıp olmadı dahaözcan abi senin arabayı tanıdım alım satım işlerimi ?