0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 avensisim için gündüz ledi taktırmayı düşünüyorum fakat içime sinen bir ürün bulamadım ürün tavsiyesi yapabilirmisiniz
Aracınızın yaptırmayı düşündüğünüz bölgesine uygun bir kit bulursanız daha uygun olur sanırsam.ama piyasadaki ürünlerin bir çoğu çok kaliteli değil garantiside yok şansınıza artık.deneme yanılma ile çözülür.ürünleri tek tek önizleme yoluyla test edin bece.
Hella ledayflex öneririm. Benim çin malları patlayınca ledayflex e geçiş yapıcam. İstediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz. Biraz pahalı ancak ömürlük olur. Montaj yeri hususunda sisler ile alt ızgara arası en Uygun yer gibi görünüyor.
Mustafa bey merhaba,Yaptıracağınız gündüz far (LED) sistemi için öncelikle bu sistemlerin orjinal araçlarda nasıl çalıştığına bakmanızı öneririm.Rastgele çalışan sistemle araç muayenesinden geçmeniz mümkün değil.Örneğin gündüz farı konumu ve ne durumda çalışacağı gibi.Bozüyük'ten selamlar
Internetten sipariş etmeyi düşünüyorum o yüzdende deneme yanılma yapamıyorum malesef teşekkür ediyorum yorumunuz için