0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanı bu modelın otomatıklerının hepsı multıdrıve s manuel vıteslerıde normal advancemı aradakı fark manuel ve otomatık oluslarımıdır .her otomatık vıtes advance multıdrıve s mı? bılmedıgımden soruyorum arkadaslar
arkadaslar merhaba kolay gelsın herkeze forumda yenıyım kusurum olursa affedın sızelere bır sorum olacak 2008 model yarı otomatık corollam var sımdı bunu satıp 2015 advance multidrive s otomatık corolla almak ıstıyorum ama aracın sahıplerını aradıgımda aracınız advancemı yoksa advance multidrive s mı seklınde sordugumda bırcok kısı aracın ne oldugunu bılmıyor.Faturasında yazar dıyorum faturayı kaybetmısler yada bana bılgı veremıyorlar toyotanın kendı sıtesınden baktıgımda zaten advance ve advance multıdrıve s arasında 7000 tl fark var.kısaca bır aracın duz advancemı yoksa advance multıdrıve s mı oldugunu nasıl anlarım yanı gozle gorulen yada ıcındekı donanıma bakarak anlayabılecegım yada surerken anlayabılecegım fark nedır.aracı alırken multıdrıve s dıye bana advance modelını bılmedıgım ıcın kandırılmak ıstemıyorum yardım edersenız sevınırım herkeze hayırlı ramazanlar tesekkurler.tereddütünüzü anlıyorum,kandırılmak istenmek artık normal hale geldi,almayı planladığınız araç sahiplerinin verdikleri bilgiler de görüldüğü üzere açıklayıcı değil.forum üyesi arkadaşlarımız gereken bilgileri yazmışlar,siz şase numarasından,resmi servise giderek ilk alıştan itibaren fatura bilgisi alın ve ekspertizini orada yaptırın,7 bin tl fark otomatik farkıdır,düz vites araca fazla para istemiyorlardır herhalde.düz viteste debriyaj ve fren pedalı olur vites topuzu üzerinde 1 geri,6 ileri yi gösterir,otomatikte debriyaj yoktur,büyükçe fren pedalı vardır,otomatik vites göstergeside n,p,r d gibi harflerle tanımlanır.