0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forum sitelerinden ve pedal commander in satış temsilcinin aldığım bilgiye göre bir zararı yok ben tatmin oldum açıkçası aracımı daha bir zevkle kullanmaya başladım tavsiye ederim...Mesaj Birleştirildi: Mayıs 28, 2017, 19:21:41YouTube dan pedalchip veya pedal commander yazarsanız herşey mevcut iyi günler....
Hiç bir satıcı yoğurdum ekşi demez zaten.Bu tür konularda referans alınacak son kişi o ürünü satan kişilerdir.Ayrıca ben çalışma mantığı hakkında bir şey göremedim.Bunun Chip-Tuning'den farkı nedir ? ECU ya müdahale ediyor mu?Son olarak üst limitlerde kullanım eninde sonunda motordan bir şeyler götürecektir.
Ben de bunu sormuştum. Gökhan bey kullanımla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz?
Ecuya müdahale yok kesinlikle Seyit abi. Pedalın girişindeki fişi çıkartıp pedal commanderın fişini takıp üstüne pedalın fişi takılıyor bu sayede pedal commanderda ayarladığınız modlardan birine göre tavır sergiliyor gaz tepkileri.
Günümüz teknelojik arabasını şahin-doğan gibi telli arabaya çevirmeye yarayan bence gereksiz bir alet... Hassas motora zararıda olabilir
Herhangi bir tel mevzusu yok sadece olağan bir elektronik sistemin önüne hızlandırıcı devre elemanı konuluyor.
chip Tuning dizel araçlara uygulanıyor..