Gönderen Konu: gösterge yağ lambası sorunu  (Okunma sayısı 1208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Hayat seni Vay Ki Ki vay vay..!!!!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '99
  • 56 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
gösterge yağ lambası sorunu
« : Mayıs 25, 2017, 16:41:29 »
öncelikle  hayırlı forumlar kazasız cezasız günler toyotaclub ailesi  aracın kontağını çevirdiğim zaman yağ lambası yanıyor ama yağ azaldığı zaman yağ lambası yanmıyor geçen gün  yağ değişimine gittim araçta yağ kalmamış lakin  ikaz ışığı yanmıyor  neyden olabilir müşürden diye düşünüyorum ama
Hayallerimiz Ertelendi Yarına Yalnız Adam yine YALNIZ başına...

Toyota Club Türkiye

gösterge yağ lambası sorunu
« : Mayıs 25, 2017, 16:41:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '00
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: gösterge yağ lambası sorunu
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2017, 17:24:37 »
Yağ değişimi sonrası benim aracımda da yağ lambası yanıp sönüyordu ara sıra internetten yaptığım araştırmada müşürden bahsediliyordu aracımı servise götürdüğüm zaman müşür kablosunun çıktığını temassızlık olduğunu söyledi.Tekrardan yerine taktılar ve sorun çözülmüştü.Çok pahalı bir parça değil değiştirmeni öneririm ileride uyarı vermemesi halinde daha büyük maddi sorunlara yol açabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Hayat seni Vay Ki Ki vay vay..!!!!
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '99
  • 56 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: gösterge yağ lambası sorunu
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2017, 08:17:49 »
Yağ değişimi sonrası benim aracımda da yağ lambası yanıp sönüyordu ara sıra internetten yaptığım araştırmada müşürden bahsediliyordu aracımı servise götürdüğüm zaman müşür kablosunun çıktığını temassızlık olduğunu söyledi.Tekrardan yerine taktılar ve sorun çözülmüştü.Çok pahalı bir parça değil değiştirmeni öneririm ileride uyarı vermemesi halinde daha büyük maddi sorunlara yol açabilir.

tesekkürler okan bey hafta sonu memlekete gittiğimde değiştirecem dediğiniz gibi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayak sonra ucuza kaçacaz diye :)
Hayallerimiz Ertelendi Yarına Yalnız Adam yine YALNIZ başına...