0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başka bir benzinli toyotanın motor resmini bulup hortumun nereye gittiği görülmezmi acaba.[Muhittin bey yakın çevremde tanıdığım kimse de yok ama denkgelirse rica edip açıp bakıcaz artık..teşekkürler.
Benim arabanın aynısıda bahsi geçen hortumu göremedim.
arabayı aldığım arkdaş japonya üretimi yerli montaj değil filan demişti,acaba bu kadar fark olur mu
Daha net bi fotoğraf yükleyebilirmisin? Japon ile yerli arasında iç malzeme kalitesi farkı var. 1.3 xl ile xe arasında karbüratörde bir takım farklılıklar var arkadaşınkini incelemiştim. Benim hava filtre kutusu kırıktı çıkma bulamadım Daihatsu taktım benimkine bakıp yorum yapamıyorum maalesef. Bahsi geçen parçayı daha net çekip yüklersen bakarız. @ Ufuk Sönmez Bey'ide konuya dahil edelim
Serkan hocam mavi çizgiyle işaretlediğim ince hortumun ucunu o kısa lastik hortuma takacaksınız. Daire içine aldığım yerde hortumu tutturmak için tırnak kolay gelsin.
Ne işe yarıyor acaba ben anlayamadım. Dönüş borusu falan mı yoksa?
konuyla alakasız ama motora çimento mu sıçramış
ordaki boru veya kablo hava emme borusunun içindeki kelebeği açıp kapatır . motor soğukken kelebeği kapatıp havayı egzost manifoltundan çekerek motorun daha çabuk ısınmasını sağlar . benim araçta kelebek bozulduğu için iptal ettim herangi bi sıkıntıda olmadı . motorun çalışmasında hiç birşey farketmedi