Herkese merhabalar. Yeni aldığım 2013 model premium paket aurisimde cruise control olmadığını farkettim. Toyota full donanımlı araçlara hız sabitleyici koymuyor mu? Bir de taktırmak istesem ne kadara maloluyor?
aracınız benzinli mi dizel mi?
sonradan takılmamasının sebebini biliyor musunuz?
sonradan takılmamasının sebebini biliyor musunuz?
Sanırım uygun yazılım yok o yüzden. Harici bir aparat takılarak yapılıyor, konu ile ilgili
@Ahmet Güve (8047) daha detaylı ve doğru bilgiyi verecektir. 2016 Yılı başından sonra manuel dizellerde de geldi cruise control özelliği.
Aracım manuel vites. Galiba çok uğraştıracak bu iş 😀
Maddiyat el veriyorsa uğraştırmaz
Peki ne kadarlık bir bütçe gerekiyor ☺️
İzmirden bir arkadaşımız istedigi için getirttim.
Ona 1500 Tl ye montajyapacagım, ancak gümrük mevzuatındaki değişikliklerden artık bu fiyata takamayacagım.
Merhabalar 200₺ düzel otomatik Corolla aracım var bu araca takılabiliyor mu bir de fiyat nedir teşekkürler
Mesaj Birleştirildi: 29 May, 2017 14:18
İzmirden bir arkadaşımız istedigi için getirttim.
Ona 1500 Tl ye montajyapacagım, ancak gümrük mevzuatındaki değişikliklerden artık bu fiyata takamayacagım.
. Merhabalar 2007 dizel otomatik Corolla aracım bar bu araca takılabiliyor mu birde ücreti nedir
Ankara'da ikamet etmekteyim montajınız bar mı size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mı hocam birde ürünün montajı nasıl oluyor kol vs var mı yani tekrardan tesisatı mı çekiliyor beyne bi zararı var mı acaba
Ankara'da ikamet etmekteyim montajınız bar mı size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası var mı hocam birde ürünün montajı nasıl oluyor kol vs var mı yani tekrardan tesisatı mı çekiliyor beyne bi zararı var mı acaba
Dün Ankaradan 2017 1.4 dizel MMT geldi, montajını yaptık.