0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzun süre 11 yıl verso kullanmış biri olarak şunu diyebilirim arkadaki 2 li koltukta yetişkin oturur ancak ayakları boy uzun ise ve yol uzun ise sıkıntı yaratabilir ayrıca arka ek koltuk açıkken bagaj olarak sadece küçük bie el çantası koyacak yeriniz kalır, yakıt ise göreceli 1.6 benzinli motor bu araca zorlamazsanız yeter performans beklemeyın, ama lpg ile araç tam uyumlu, 1.6 dizel bmw motorlusu da var ama bazı sorunları olduğu söylendi yağ yakmak gibi, 1.8 otomatik ise (ben bunu kullandım) en tercih edilecek modeli fakat ancak eski kasaısnı bulmak mümkün yenileri çok fiyatlı ve bulmak zor, 2.elde sıkıntısızdır kolay satılır çünkü bu tip araç arayan belli bir kesim var
aracın satıcısı az olduğu için 2 elde bulmak zor bu araçtan memnuniyet genelde çok iyi zira
teşekkürler bilgiler için,bunların dizel hangi motoru bmw motorlu olan? 1.8 motor 1.6 ya göre daha yavaş gitmez mi ikinci elde?Mesaj Birleştirildi: Haziran 01, 2017, 10:33:52memnuniyet yorumlarını okuduğumda çoğu kişi yani toyota corolla kullanmış çoğu kişi versonun iç malzeme kalitesinin corolla sedanlara göre çok daha yetersiz olduğunu ve hiç beğenmediklerini gördüm...Bu beni çok şaşırttı acaba böyle bişey mümkün mü? Üretim fabrikaları mı farklı,neden olabilir bu?Veya doğruluğu var mıdır emin olamadım bilmem siz ne dersiniz?Mesaj Birleştirildi: Haziran 01, 2017, 10:34:13memnuniyet yorumlarını okuduğumda çoğu kişi yani toyota corolla kullanmış çoğu kişi versonun iç malzeme kalitesinin corolla sedanlara göre çok daha yetersiz olduğunu ve hiç beğenmediklerini gördüm...Bu beni çok şaşırttı acaba böyle bişey mümkün mü? Üretim fabrikaları mı farklı,neden olabilir bu?Veya doğruluğu var mıdır emin olamadım bilmem siz ne dersiniz?
1.6 dizel motor diye satılanlar bmw nin geliştirdiği bir motor toyota da 1.6 dizel motor yoktu bmw den aldı taktı motor güzel ama yağ eksiltiyor dendi birde otomatik değil, benim 1.8 ise otomatik benzinli idi buna lpg taktınmı tadından yenmez ama ben takmam, satış konusuna gelince 1.8 benzinli aracı 3 saat te sattım iç malzeme konusuna gelince aslında ilk versolar daha iyi kaliteye sahipti, sonra kasa değişti üretimin büyük kısmı yerli parça oldu plastik oranı maliyet düşürmek için çoğaldı ama ha corolla ha verso aynı plastik malzeme sadece krom şeritler ile süsleyince albeni değişiyor tabi, corolla ve verso adapazaında üretiliyor bantları yan yana
Ben bu sene 1991 model toyotamı 25 sene kullandıktan sonra sattım ve aralık ayında verso sahibi oldu. 2009 model eski kasa 1,6 comfort extra aracım var. Müzisyen olduğum ve eşya taşıma ihtiyacı olan durumlarla sıklıkla karşılaşmaya başladığım için bu tarz geniş iç hacmi olan bir araca bakıyordum ticari araçlara yönelmiştim fakst eşim tipinden dolayı baktığım araçları hiç beğenmedi ve toyota rahatlığına alıştığımız için (servis/sürüş rahatlığı/kaliteli motor) başka araçlar pek hoşumuza gitmedi. Versoya sadece internetten araştırdığım kadar biliyordum aracı sahibinin yanına gittiğimde şu şekilde inceledimilk önce arka koltukları yatırıp iç hacmine baktım..sonrada aracı tepesindeki tavan bagajı baplamak için oldupunu düşündüğüm demirlerinden salladım. Hiçbir ses gelmedi. Daha sonrada içine oturup camları kapatıp ses sistemine baktım (müzik önemli) . Diğer başlıklarda denk gelmişsinizdir ses sistemi benim için çok tatmin edici olmadı. Konsolun orjinalliğinden vazgeçebilirsem iyi bir set takabilirim belki. Plastik malzeme eski arabamda daha iyi olduğunj söyleyebilirim. Çünkü tamamen japonyada üretilen modellerdendi. Bu bir iki tık daha düşük kalite. Satıcı ağabey motora bakmıycakmısın dedi. Aa evet doğru deyip marşa bastık. İçeri motor sesi çok az geliyor. Dışarda da çok az sesi var. Motoru eski teknoloji bir arabadan buna geçince haliyle beğendim. Yakıt olarak da uzun yolda bir depo lpgyle 400km gidiyor. Arabayla tur atmadan notere gidip parasını verip aldık. Tekrar aracın başına gelince ilk defa kullanma şansım oldu. Uzun yolda ön camın köşesinden bazen rüzgar sesi geliyor ama bu kronik bir sorun sanırım. Totalde aracı beğendim. Kapılardaki kumaşları tutkalından bırakmıştı kendisini. Yarın aynı renk deri bulduğum bir yerde 250₺ ye kaplatıcam. Alırsanız pişmanlık yaşamayacağınız orta segmentin üstünde bir araç..
hepinize teşekkr ederim