Gönderen Konu: 2002 terra için ekranlı cd çalar aranıyor  (Okunma sayısı 2894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
2002 terra için ekranlı cd çalar aranıyor
« : Şubat 18, 2009, 20:04:45 »
arabada cd çalar yok ama changer uyumlu acaba bagaj changerı mı alsam yoksa orjınal cıkma ekranlı cd calar mı alsam yardımcı olur musunuz?

Toyota Club Türkiye

2002 terra için ekranlı cd çalar aranıyor
« : Şubat 18, 2009, 20:04:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2002 terra için ekranlı cd çalar aranıyor
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2009, 15:30:59 »
konu yanlış yere açılmış, araç içi ekipman (ice) bölümüne açılması gerekirdi, başlık da yanlış olmuş, aranıyor dendiği zaman sanki elinde olan var mı? gibi bir anlam oluyor, kurallar bölümüne bir göz atmanızı öneririm ;) sorunuza gelince; xcarlink diye bir ürün var, cd changer çıkışına bağlanıyor ve orjinal teybinizin aux-hafıza kartı gibi çıkışları oluyor, cd changer önermem ben pek, bana çok garip geliyor, 6 tane cdyi bagajdaki bir cd changer'a takmak, 6sından da sıkılınca durup cd değiştirmek için bagajı açmak falan çok garipsediğim bir olay, alışamadım ir türlü, ama en orjinalini bozmadan olacak sistem de bu  :) sonra çıkma cd çalar da mantıklı, ancak ses çıkışlarının kalitesi, amfi çıkışı, bir çok ayar vs içermesi nedeniyle size pioneer, alpine gibi araba teyplerini öneririm, bildiğim kadarıyla sitede yol bilgisayarını iptal etmeden bu işlemi gerçekleştirebilen arkadaşlarımız vardı, çok daha detaylı bilgiyi onlar size verebilirler
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2009, 15:52:04 »
Bende dobbeldin Var markasını EXEN mi öyle birşey hatırlamıyorum evde duruyor paketinde 7inç ekran cd-mp3-dvd-usb-sd kart girişi ve bluetoth var dokunmatik ekran almanyadan geldi satabilirim isterseniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2009, 20:08:57 »
tam model ısmını yazarsan bı bakarım bende netten alete
tesekkurler :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2009, 12:07:14 »
arkadaslar PİONEER CDX-P6205 model cd changer buldum acaba bu toyota kasetçalar ile uyumlu olur mu? bırı bu konuyu acıklığa kavusturursa hemen alıp taktırmak ıstıyorum sımdıden tesekkurler :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 01, 2009, 13:25:07 »
2002 terra derken benim kasa mı oluyor ?
klein aber mein..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 01, 2009, 15:25:46 »
Bendeki buna benziyor aynı şekilde kumandası ve tüm bağlantılar mevcut
http://www.optix.ro/images/b5dc627499.jpg
Tuş takımı aynen böyle alpine benziyor
http://www.audiocustom.de/picture/upload/alpine-iva-w505-mobile-multimedia-station.jpg
Markası exen mi öyle bir şeydi 7 inç almanyadan getirdim polo aracım içim 1yada 2 ay anca kullandım aracımı satarken söktüm hiçbir sıkıntısı yok son 600TL ye veririm

ne gerek var cd changer a takacaksın 2GB lık SD kartı dinle dinleyebildiğin izle izleyebildiğin  kadar ses çıkışı sanırım 45x4 dü