0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoşgeldin ve hayırlı olsun Süleyman kardeşinde de dediği gibi bu corollaların genetik bir özelliği.Geçmediği taktirde çift debriyaj olmazsa arabanı iki ye al ve tekrar geriye at yine de olmazsa arabayı bir'e tak ve bir iki cm oynat tekrar tak mutlkaka geçer. Kolay gelsin o kadarı kadı kızında da olurmuş [/quote]2004 model corolla sol kullanıyorum. Aynı olayı ben de yaşıyorum. Her zaman değil ama.Bazen geri vitese geçireceğimde zorlanıyor. Hiç ısrar etmiyorum. Arkadaşların dediği gibi 1.vitese alıp çok az hareket edince sorunsuz geri vitese geçiyor..
Geri vites dişlisi prüzsüz olduğu için olması lazım o sesin.Geri giderken ıııyyynnn diye gelen seste ordan geliyormuş hatta, biyerde okumuştum ne kdr doğrudur bilinmez.[/quote]Teşekkür ederim arkadaşlar biraz olsun rahatladım.Süleyman kardeşim 15 küsüre maloldu.İnternetten takip ettiğim kadarı ile sanıyorum normal(Araba orijinal) kilometre 97000 de.
Teşekkür ederim arkadaşlar biraz olsun rahatladım.Süleyman kardeşim 17 küsüre maloldu.İnternetten takip ettiğim kadarı ile sanıyorum normal(Araba orijinal kilometre 97000 de.[/quote] Levent bey anlayamadım geri vites dişlileri genelde pürüzlü mü oluyor?Pürüzsüz olması kayganlaştırıyor mu yoksa?Bu arada bu forumda yeni olduğum için yazım şeklini sökmem biraz geç olacak gibi.Örneğin alıntılara girmeden cevaplamayı sökmeye uğraşıyorum.Selamlar.