herkese merhabalar.
2011 model yaris aracımın bagajını artırmak istiyorum. Arka koltuk bi şekilde ön koltuklara doğru gidebiliyormuş. bunu resimli olarak gösterebilecek biri var mı acaba. Bir türlü beceremedim. Yani uzun bir yolculuğa çıkarken çok gerekli bir şey. Bagajı artırmam lazım.
Kolay gelsin herkese
Yaris 1 lerde olan bi özellik 2 ve 3 lerde yok.
herkese merhabalar.
2011 model yaris aracımın bagajını artırmak istiyorum. Arka koltuk bi şekilde ön koltuklara doğru gidebiliyormuş. bunu resimli olarak gösterebilecek biri var mı acaba. Bir türlü beceremedim. Yani uzun bir yolculuğa çıkarken çok gerekli bir şey. Bagajı artırmam lazım.
Kolay gelsin herkese
2. nesilde var 3. neslinde kaldırdılar. Benim 2007 modelde vardı bu özellik.
Arka koltuk sırtlığının üstünde bir adet koltuğu yatırmak için, bir adet de koltuğu öne arkaya kaydırmak için tuş vardı. Oraya bastırıp koltuğu öne çektirerek yapacaksınız.
Allah Allah! arkadaşımda yaris 2 var arka koltuğu öne alalım dedik beceremedik 2011 modeldi. dediğiniz tuşları bulamadık. denk gelirse tekrar bakayım ben. yok diye biliyordum, yanlış biliyormuşum demekki.
Allah Allah! arkadaşımda yaris 2 var arka koltuğu öne alalım dedik beceremedik 2011 modeldi. dediğiniz tuşları bulamadık. denk gelirse tekrar bakayım ben. yok diye biliyordum, yanlış biliyormuşum demekki.
Benimki makyajsız ikiydi Abi belki 2008 de mi 2009 mı ne yapılan makyajla kaldırmışlardır.
benim 2007 yaris. 2.kasa... onda var. arka koltuğun kafalığın yanında 2 adet tuş var. onlardan birini yukarı kaldırıp koltuğu öne ittirmen lazım. arka bağaj açıkken arkadan iterek bu işlemi yaparsan daha rahat oluyor. iyi günler.