0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlarbu ürün 30.000 k yani koyu mavi nasıl durur bilemem?Genelde xenon farlarda 4300-5000-6000 k kullanıyoruz.
sislere takmayı düsünüyorum markası hakkında veya kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
Yeni nesil araçlardaki sis farları yada yüzey aydınlatma farları sadece sizin görülebilmeniz amaçlı yapılıyor artık bu nedenle xenon yerine 19w yada max 21w renkli yada xenon efect ampul takabilirsiniz,ancak muayenede sıkıntı olur aklınızda olsun benim şahsi fikrim halogen ampul takmak.Selamlar
Sisleri açınca nasıl güzel gözüküyor acaba çok merak ediyorum. Avrupa'da 8'e yakın ülkede araç kullandım hiçbirinde sis farı açık gezen yoktu.Dün geceki malum aşırı sağanak yağmurdan sonra durulduğunda etraf durgunken yağmur yağmazken yerler ıslak olmasına rağmen sis açanlara da iyi sövdüm açıkçası. Çok göz alıyor. Evil eye yapın merceğe madem illaki renk sevdanız var.
Sis farı kime ve neye göre zevk ve renk meselesi? Kitapta ne diyor sis farı için? Okudunuz mu? Akşamları sis farına deli mavi ampul takıp gezin demiyor. Zorunlu şartlarda kullanılması gereken bir lamba. Zevki yada rengi yok bunun. Kanun var kural var.
Böyle tavsiyelerinizi kendinize saklayın arkadaşlar teşekkürler