0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pekala, öncelikle aracınız Japon üretimidir.Motor: 22.3° valfli, çift egzantrikli 16 valf karburatörlüdür1987 den 1990 yılına kadar üretilmiştir96 hp (67 kW) gücü 6000 rpm'de verir95 ft·lbf (128 N·m) torku 3600 rpm'de verir, dikkatinizi çekmek isterim ki bu yeni araçlardan daha düşüktür, yani motoru bağırtmanız gerekmez.İki seviyeli hava filtresi vardır, ön filtre kaba tozları tutar ve ara sıra temizlenmek ister. Bunu fanın altındaki toz kabını boşaltarak yapabilirsiniz.Otomatik vitesi 3 viteslidir, ancak vites kolunun üzerinde düğme varsa overdrive özelliği vardır, yani 4 vitesli olarak düşünebilirsiniz. Düğme yoksa 3 viteslidir.1000 kg ağırlığı olması lazım.Orjinal lastik ebatları 175/70R13 olması lazım. 4 elektrikli cam, elektrikli ayna, merkezi kilit sistemi, hidrolik direksiyon vardır.90 oktan kurşunlu benzine ayarlanmış motoru vardır. Ancak oktan ayarı yapılabilmektedir.Katalitik konvertörü yoktur.
aradım en sonunda buldum.Bu arada hanımdan da fırça yedim.Kahvaltıya geç kaldım diye.http://img136.imageshack.us/my.php?image=5d61dbd37c4540b6b26d3debm0.jpg