Gönderen Konu: t27 avensıs çıkma direksiyon simidi ve vites topuzu nereden bulabilirim?  (Okunma sayısı 1679 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 202000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Değerli forumdaşlar merhabalar, aracım 77k da t27 avensıs.
Önceki sahibinden kaynaklı büyük bir hor kullanılma mevcut. Bundan dolayı direksiyonu suni deri ile kaplattım fakat çok içime sinmiş değil. Kayseri yetkili servise direksiyon simidi fiyatı için gittiğimde yaklaşık 600 tl işçilik hariç rakam verdiler. Bildiğiniz bir kazalı araç ya da çıkmacı var mıdır direksiyon simidi ve vites topuzu ile ilgili. Vıtestekı rakamlar da silinmeye yüz tutmuş durumda.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Vites kolu olarak bunu tavsiye ederim. Daha uyguna olur sizin için ve sıfır. Gelen ürünün üstüne şeffaf folyo yaptırırsanız ömürlük olur inşallah

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
http://s.aliexpress.com/AFFzQfMn

Direksiyonu işi bilen bi yere yaptırın bence. Art car var istanbulda, güzel bi deri yaparlar. Yada yarısı alcantara yarısı delikli deri olur üstese ralli çubuğu olur. On numara :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 202000
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Kaan bey aliexpress linki hayat kurtardı :)
Deri işini ehli birine vermek lazım haklısınız istanbula genelde uçakla seyahat ediyorum ama ankaraya gidişimde sanırım bir sorup soruşturmam gerekecek. Kayseride içime sinen bir yer bulamadım ne yazık ki.