0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resim paylaşsanız ne yapabilirsiniz konusunda yorum yaparız . Beyaz - siyah gibi ana renkler özelliklede beyaz çok kolay rötuş işlemi yapılır . İyi bir oto boyacısı ince bir rötuş ile çizilen yeri doldurur . 1-2 gün iyice kuruması beklenir akabinde 2000 su zımparası ile seviye eşitlenir pasta cila ile işlem tamam . Hem görüntü anlamında hem de kaportanın pas tutmaması adına en iyi yapılacak işlem bu .
Süleyman kardeşim folyo çözüm gibi görünsede tamamen hobi işi ben yücel beyin yorumunu daha mantıklı ve doğru buluyorum karar sizin maliyet hesabı yapsanız folyo daha pahalı olur düşüncesindeyim[/quoteöncelikle yorumunuz için teşekkür ederim boyadan çekinmemin iki sebebi var birincisi renk tutmaz iki renk görünür dedi boyacılar ikincisi ise bulunduğum ilde yani osmaniyede boya takıntısı var anlam veremediğm bir şekilde aracın tavanında boya varsa oooooo araba takla atmış işlem yapılmış gibi bir sürü yorumlar yapılıyo
öğleden sonra çekerim resimleri yapan saygılarımı sunduğum din kardeşim pasta ile boyayı iyice inceltip tavan sacı göremye başladı boyacılar renk tutmaz gibisinden şeyler söyleyince boyatmaktan çekindim işin gerçeği Mesaj Birleştirildi: Mayıs 04, 2017, 11:27:13Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 04, 2017, 11:11:11Süleyman kardeşim folyo çözüm gibi görünsede tamamen hobi işi ben yücel beyin yorumunu daha mantıklı ve doğru buluyorum karar sizin maliyet hesabı yapsanız folyo daha pahalı olur düşüncesindeyim[/quoteöncelikle yorumunuz için teşekkür ederim boyadan çekinmemin iki sebebi var birincisi renk tutmaz iki renk görünür dedi boyacılar ikincisi ise bulunduğum ilde yani osmaniyede boya takıntısı var anlam veremediğm bir şekilde aracın tavanında boya varsa oooooo araba takla atmış işlem yapılmış gibi bir sürü yorumlar yapılıyo Süleyman bey,Beyaz renk olarak en kolay rötuşlanabilen renklerdendir. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ufak tefek kusurlar bile sizi rahatsız edebiliyor. Karbon kaplattığınızda da kaplamada meydana gelebilecek kabarmalar, solmalar, kenarlardan atmalar sizi rahatsız edecek. Hele ki sökmeye niyetlendiğinizde olacaklar sizi sizden alacak. En iyisi karbona vereceğiniz parayla kaliteli bir boya ustası bulup rötuş yaptırın derim. Bu arada, karbon kaplama niyetiniz varsa ona bir şey diyemem. Son söz, hangisini yaptırırsanız yaptırın canınızın sıkılmasını gözünüzün rahatsız olmasını istemiyorsanız kaliteli bir usta bulun. Kolay gelsin.
Süleyman bey,Beyaz renk olarak en kolay rötuşlanabilen renklerdendir. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ufak tefek kusurlar bile sizi rahatsız edebiliyor. Karbon kaplattığınızda da kaplamada meydana gelebilecek kabarmalar, solmalar, kenarlardan atmalar sizi rahatsız edecek. Hele ki sökmeye niyetlendiğinizde olacaklar sizi sizden alacak. En iyisi karbona vereceğiniz parayla kaliteli bir boya ustası bulup rötuş yaptırın derim. Bu arada, karbon kaplama niyetiniz varsa ona bir şey diyemem. Son söz, hangisini yaptırırsanız yaptırın canınızın sıkılmasını gözünüzün rahatsız olmasını istemiyorsanız kaliteli bir usta bulun. Kolay gelsin.