0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı kodu kullanmış mı boyacı kafasına göre mi boyamış. Siz dengelesin diye pasta cila mı attırdınız. Bu boyayı daha açar. Zaten ilk boya güneşten dolayı tenk açılıyor. Sanki Kod sorunu var gibi
Muhtemelen aynı kodu kullanmamış. Artık nasıl bir boya hazırladıysa bilmiyorum. Araba biraz parlasın diye pasta cila attırdım. Attırdıktan sonra bu kadar belli etmeye başladı. Bende arabanın orijinal kitapçığı duruyor ve o kitapçığın içinde ise orijinal boya kartı ve kodu da duruyor. Şimdi o kodun aynısı ile boyatırsam renk tutarmı acaba. Sonuçta bu araba 13 yıldır güneş altında. Mutalaka orijinal rengide bi değişime uğramıştır.
Merhaba Arkadaşlar. Ben arabayı satın aldığımda arabamın sol arka kapı (lokal) ve sol arka çamurluğun boyalı olduğunu biliyordum. Daha sonraları arabayı yıkadığımda bir renk farklılığının da olduğunu fark ettim. Çokta belli etmediğinden önemsemedim açıkcası. Ama geçenlerde arabaya pasta cila, boya koruma attırdım. Arabanın rengi açılınca arada ki farkta gün gibi ortaya çıktı. Resimde görüldüğü gibi. Araba resmen çift renk. Bunun tek çaresi yeniden boyanması mıdır. Sizce boyamalı mıyım yoksa bu şekil mi kalmalı ?