Gönderen Konu: 2005 1.4 Terra USB AUX Çıkışı  (Okunma sayısı 1849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
2005 1.4 Terra USB AUX Çıkışı
« : Mayıs 01, 2017, 00:19:38 »
Merhaba arkadaşlar,

2005 1.4 Terra aracım var ve üzerinde orijinal teybi duruyor. Orijinallik bozulmasın diye ekstra teyp almak yerine USB AUX çıkışı aparatı almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Bu araca daha önce alıp sorunsuz kullanan varsa bana bir öneride bulunabilir mi nereden alabilirim ?
Ayrıca montajını kendim yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler :)

Toyota Club Türkiye

2005 1.4 Terra USB AUX Çıkışı
« : Mayıs 01, 2017, 00:19:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gezgin
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '07
  • 39 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 1.4 Terra USB AUX Çıkışı
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2017, 09:46:45 »
Merhaba arkadaşlar,

2005 1.4 Terra aracım var ve üzerinde orijinal teybi duruyor. Orijinallik bozulmasın diye ekstra teyp almak yerine USB AUX çıkışı aparatı almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Bu araca daha önce alıp sorunsuz kullanan varsa bana bir öneride bulunabilir mi nereden alabilirim ?
Ayrıca montajını kendim yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler :)

MErhabalar bende yeni sayılırım grup ta 7 aydır varım. Oncelıkkle usb ve aux aparatı alacaksanız aracınız makyajlı kasa ve makyajsız kasa olarak ayrılıyor.
bende hb 2007 makyajlı kasa var bende gecen ay sıparıs verdım yurt dısından bu ay gelecek montaj vıdeoları cekıp atacagım.
makyajlı kasa ıcın 6+6 pınlı adaptor gereklı .
alıexpress den aldım ıstanbul ve turkıye de de var bu urunden montaj dahıl 350 tl ıstıyorlar.ben yurt dıısından 83 tl ye aldım arkadas ıle beraber montajını yapacagız. 20 gun sonra elımde olacak urun. bakalım hayırlısı
Trafik kurallarına uyalım.ROMANO Sistem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gezgin
  • 39 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2017, 22:59:23 »
Merhabalar arkadaşlar AliExpress den parça geldi 80 TL aldık bedava takma 12 numara lokma takım ile sadece 4 adet vida soktum. 20 dakikada ok.
İlk olarak kulluğu sokelim. aracım otomatik vites ve dijital klima bilginize. Sonra otomatik vitesin üst kaplamasını çekerek çıkarttım.ve sıra on göğüse yani klima paneline geldi onunda altdan çekerek çıkarttım soketleride soktum. Sonra teyp in altını gördüm 4 adet vidayı soktum 6 koselileri sokecez.
Sonra teybi çektiniz hava paneli ile gelecek ve sonra onunda cikartik ve bizim çevirisinin soketli takip ucunu torpido dan çıkarttık ve tekrar topladık.maliyet sıfır. Acimayiniz AliExpress den alın arkadaş 3 haftada elimizde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 275
  • Model Yılı: '06
  • 20 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2017, 10:14:51 »
Özerk Bey ali ekspres linkini de yazarsanız, alacak arkadaşlara kolaylık olur. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Corolla 2006 1.6 VVTİ Terra Otm. Sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Gezgin
  • 39 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2017, 11:15:46 »
Tabiki benim araç 2007 model makyajlı kasa bilgilerinize soket girişi 6 li sizinkinden makyajlı kasa ise bu üründen sipariş verebilirsiniz.

Auto Car USB 3.5mm Aux Adaptörü MP3 Çalar Kablo Radyo Arayüzü Kart Okuyucu ile Toyota Camry Corolla Için matris
 http://s.aliexpress.com/viuyy636
(from AliExpress Android)
Ben sikintisiz kullanmaya basladim