0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu olay sanıyorum numaraların telefon hafızasında kayıtlı olmasıyla ilgili. Benim telefonumdaki numaraların bazıları +90 ile başlıyor, bazıları da 05.. ile başlıyor ama hepsinde de ekranda isim çıkıyor. Telefon numaralarını telefon hafızası yerine google hesabına kaydediyorsanız (Android telefonlar için) sebep bu olabilir diye düşünüyorum. Numaraları telefon hafızasına kaydedip birde öyle deneyin.
Arkdaşım benim toyota corrala 2015 model arabam var benzer problemi bende yaşadım ve bir sürü yazışmadan sonra bana müşteri ilişkilerin yazmış olduğu cevapta cihazın, bazı telefon modellerini desteklediğini yazmıştı. Muhtemelen senin de problemin bu. Ben de hayret ediyorum. Araba harika olmasına rağmen nasıl oluyorda "no touch" özelliğinden bahsedebiliyorlar.
rehberinizi cihaz android ise google hesabına yedeklemeyi açın periyodik olarak yedeklesin, ekranda görmek için ise rehber opsiyonlarından telefon hafızasını görüntüle açık olmalı
sorunu çözdüysen sıkıntı yok bende hem isim hem resim aynı telefondaki gibi çıkıyor ve hiçbir şey yapmadan şans işi gibi heh
nasıl yani resimlerde cıkıyor mu touch 2 de hangi telefon bu ?
valla samsung s4 note 3 a5 ve a7 ile şu an bağlanıyor ve rehber ve resimler çıkıyor bende hiçbir şey yapmadım bunun için
yakında yeni bir soft gelecek onunla direk telefon ile mirorlink yapacak cihaz