0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Touch 2 değil normal teypte bile bluetooth ozelligi mevcut diye biliyorum ben nasil kurulcagi konusunda fikrim yok ama touch 2de bluetooth oldugundan son derece eminim
Altuğ bey, yazılımsal olarak bluetooth açık olmayabilir. Ya da telefonunuzun bluetooth özelliği kapalı olabilir.
touch 2 de bluetooth u açın telefonunuzda da açın iki cihazdada bulunabilir aktif olsun daha sonra touch 2 den yakındaki cihazlar diye aratın telefonunuz görünecek eşleşme kodunu doğrulayın hepsi bu kadar sıkıntısız bağlanıyor zira
Merhaba arkadaşlar.Touch 2 multimedya cihazı ve telefon birbirini görmüyor.Telefonumu cihaza eşleyip bluetooth üzerinden Spotify vs dinlemek istiyorum.Fakat Touch 2 ekranından bluetooth'u kurmak istediğimde bluetooth tuşuna basılmıyor.Bluetooth fonksiyonu Touch 2 lerde çalışmıyormu?Sadece Touch 2 & go veya go plus larda mı çalışıyor?Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bluetooth için anten bağlantı kablosu olması lazım. Gri renkli ucu olan bir kablo. O takılı olmadan Bluetooth aktif olmuyor sanırım. Ben go plus modül takarken, bluetooth için bir ara kabloyu takmadan aktive olmamıştı. İncelediğimde o ara kablonun Bluetooth için olduğunu gördüm.Bağlantı kablosu resmi ekteki gibidir.