0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeniden merhabalararızamla ile ilgili olarak forumdaki yazıları okuduğumda LPG ayarı yapılması denilmişti onuda yaptım düzelme olmadı, Yine forumlarda yazan akünün eksi kutup başının sökülerek 5 dk bekleyin yazıyordu. Bu başarılı oldu ve tüm arıza lambaları söndü, fakat 25 km sonra tekrar yandı ?yani başladığımız noktaya geri döndük Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekler, iyi akşamlar dilerim.
Bekir bey iyi aksamlar,benzer durum benimde basıma geldi artı olarak rolantide devir dusuklugu vardi,bende lpg ciye gittim benden once motora baktirmami istedi bende sizin izlediginiz benzer yollarin ardindan lpg kaynakli subap yanmasi teshisiyle subaplari celik olanlari ile degistirttim,aslinda bir subap yanmis ama hepsini degistirdiler,ardindan lpg ciye gittim lpg enjektorlerinden birinin bozuk oldugunu soyledi,bozuk enjektor yanan subapa denk geliyor,yani enjektor bozuldugunda motor subabi yanmis,bu sejerde enjektoru degistirdim ve sorun cozuldu,maliyete gelince,subaplar 1800 tl.enjektor tane 240 tl arcta artik yanan isikta yok,duzensiz devir saatide,size gecenlerde istanbulda iseniz ufuk sönmez beyle onun icin gorusurseniz iyi olur demistim,tekrar gecmis olsun.