0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muayeneden geçer mi bilmiyorum. Ben geçen hafta muayeneye girdim, uğraşmamak için söktüm led farları normalleri taktım. Ayrıca Türk sitelerinde de hemen hemen aynı fiyata bulabilirsiniz. Ben aşağıdaki üründen kullanıyorum gayette memnunum. http://urun.n11.com/xenon-far/led-xenon-far-ampulu-h1-h3-h4-h7-h11-9005-9006-h10-h15-h8-h9-P152203484
H7 Ürünü mü kullanıyorsun Selman, Nasıl memnun musun xenon gibi ısınma filan olmuyor mu? Performansı nasıl? Merak ettim ürünü...
Ayrıca @Hasan Mildan (1292) hocam benim aracımda mercek far olduğu için sizin bahsettiğiniz yayılma olayı olmuyor.
Evet mercekli araçlarda sıkıntı çıkarmaz, merceksiz araçlarda maalesef çok sorun oluyor. Ama uzunlarda güzel oluyor, sellektör yapıldığında şimşek etkisi oluyor. Uzunlar için bende düşünmedim değil.
Aynen öyle abi bazen arkadam gelen BMW Audi gibi araçlar sellektör yaparken kaçacak dedik arıyorum
ilk kez senden duyuyorum fanın ses yaptığını. Bende ilk açtığımda bir zırıltı geliyor 5-10 sn sonra ses kesiliyor ama dediğin şekilde ses duymak pek mümkün değil.
Siyah tabanlı halojen farlar var üzerinde farların her biri 55w orjinalde.Bunlar da 36w her biri ama aydınlatmasının çok iyi olacağını düşünüyorum.Soğutma fanı da var üzerinde sanırım biraz sesli çalışıyormuş dışarıdan belli olabilir.Göz alma olayı olursa zaten biraz kullanır söktürürüm.Xenon gibi çok göz alacağını düşünmüyorum açıkçası.Astra h da arıza lambası yakar mı yakmaz mı o da önemli
Alınan ledin çeşidi biraz basit. Yeterli aydınlatma sağlayacağını düşünmüyorum. Tuncay Şahin abi bu ürünü kullanıyor. Bunun takılı olduğu araçta gece yolculuğuda yaptım, aydınlatmasını beğendim. AliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/FvqAZ77fGeri bildirimlere bakarsanız arıza ışığı yakabilecek araçlarda sorunsuz kullanılıyor.
Muayene zamanı gerekirse orjinal e döneriz.Balast vs yok zaten direk ampul değiştirir gibi sök tak.Göz alma olayı tespit edersem sokebilirim:)
İyi günlerde kullanın. Aydınlatması gayet güzel görünüyor. Eğer göz alma yada geniş açılı bir aydınlatma yoksa gayet güzel. Arabanız arıza uyarısı verdi mi? Plakalara takdığınız ledler için vermiştir sanırım uyarı.