0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motor arıza ışığı ve daire içindeki ünlem işareti yanıyordu, bilgisayardan sildirdik, bir süre sonra tekrar yanmaya başladı, akü kutbunu çıkarıp taktım silindi. Yarın yine bi süre kullanınca yanacaktır muhtemelen. Motor arıza tüpten olabilir dedi tamirci, ama ünlem işareti kafamı karıştırdı.Sizce neden bir süre sonra yandı tekrar. Ayrıca kaygan araba resimli gösterge de sürekli yanıyor, vgs gibi bişeyler uyarısı veriyor. Neler yapabilirim en çabuk çözüm için ?
hepinize cevaplar için teşekkür ederim, aküyü çıkarıp taktıktan sonra dünden beri motor arıza ile ünlem işareti daha yanmadı, lpg kontrolünü en kısa zamanda yaptıracağım, çünkü rolantide dengesizlik olduğunu farkettim şimdi. Ünlem ile kaygan araba işaretini de önümüzdeki hafta sorduracağım. Ama kaygan araba işaretiyle ilgili hiçbirşey bulamadım, hiçbir şekilde sönmüyor o ışık.
Evet sorunu çözdük gibi şimdilik. Kayma işareti bir soket başlığının bozulmasıyla ilgiliymiş. Diğer iki ışık da lpg beyniyle ilgiliymiş, lpg beyni değişince sorun çözüldü şimdilik. Ayrıca dün bana 5 parça değiştirmeye çalışan ustanın da ne kadar kazıkçı olduğunu da öğrenmiş oldum. adam bana 3500 tl masraf çıkarmıştı. Bugün sadece 150 tl gibi bir fiyata bütün sorunları çözdüm. Belki bu yazıdan bizim gibi bu sorunlarla karşılaşanlar faydalanır.