kapı menteşeleri vs ince yağla,gresle yağlayın,çözülürse ne ala, ya da würth spray sıkılabilir,ilk aklıma gelen bunlar..
malesef yeni corollalar kalitesiz
sıvı gres sıkın yada normal gres
Aynı sesi wd40 ile kestim ben...
Emin bey garanti süreniz devam ediyorsa ön kapı gergisini değiştirin etmiyorsa sıvı gres.ben geçen hafta garantiden ön kapı gergi sinir ve arka kaliperi değiştirdim bilginize
Aynı sesi wd40 ile kestim ben...
Ben de Hakan bey gibi çözdüm. İki kere Migrosta denk gelip aldığım wurth marka spreyi sıktım, uzun zamandır ses soluk yok. Tavsiye ederim.
ses gıcırdama mı yoksa her kademede tak tak atarak mı ses yapıyor ?
wd 40 ile bende denedim işe yarıyor, daha pahalı alternatiflere gerek yok bence.
Benm arabadada bu kapı gıcırdaması olayı varda bunu servise göyürdüğümüzde garantiden bir demir parçasını değiştirmemiz gerekiyor diye yazanlar gördüm. Bazılarında wd40 işe yaramamış yani. Şimdi bizim arabanın garantisi kaç yıldı hocam devam ediyor mu yani ? 😅 2014 kasım çıkışlı araç
üretim bandından indiği günden mi yoksa sattıkları tarih mi değerlendirilecek,3 yıl garanti 2017 kasım da bitiyor,siz ilk fırsatta gidin,eğer buna da kullanıcı hatası diyorlarsa,dışarda yaptırırsınız.
Araçlar güneş altında sıcakta kaldığı zaman bu tip problemler olabiliyor. Yağlamak çözüm olur.