0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MM-T ve Düz vites araçların debriyaj setleri aynı değildir, her ikisi de birbirinin yerine takılabiliyor (hatta fiyat veya stok sebebi ile bilinçli olarak bu hatayı yapan servisler, satan parçacılar da var) ancak bu teknik olarak çok yanlış bir iş olmak ile beraber yolda kalma olasılığı da hesaba katılırsa dikkatli olunması gereken bir konu.5 ileri vitesli dizel mm-t aracınızın debriyaj seti (Baskı+Balata+Rulman), Toyota Türkiye'nin "Eski Dostlar" kampanyası çerçevesinde dilediğiniz yetkili servisten (yada dilerseniz bizden) 518₺ fiyat etiketi ile tedarik edebilirsiniz, ancak burada asıl dikkat edilmesi gereken konu bu debriyaj setinin işçiliği ve kalibrasyonunun orijinal Toyota IT2 yada Techstream cihazı ile yapılması gerekliliğidir.Bir diğer konu da aktüatör mekanizması ve motorunun kontrolü, debriyaj seti değişimi ile birlikte şanzıman yağının (sizin aracınız için API GL5 75W90), şanzıman yağı tapa contalarının ve gerekli ise sağ/sol aks keçelerininde değişmesini tavsiye ederiz.
adam ya
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim çok bilgilendirici bir yazı olmuş çok beğendim . Size bir soru sormak istiyorum eski dostlar kampanyası nasıl bilgi verirmisiniz araba 340 binde oldu halen daha kullanmaya devam ediyorum ve bayadır yetkili serviste bakım yaptırmıyorum bu kampanyayı etkiler mi ?