0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel araç için, aşağıdaki bakım paketi filtrelerin tamamının orijinal olduğunu hesaba katarsak sanayi fiyatından daha uyguna geliyor. Yağı Mobil ESP Formula kullanmıyor olsam, Yada Servisteki yağın kalitesi Mobilin yağı ile aynı kalitede olduğuna ikna olabilsem, bu fiyatlarda bakımları kesinlikle serviste yaptırırdım.242 TL Orijinal Toyota Motor YağıYağ FiltresiKarter Tapa ContasıHava FiltresiKabin Hava Filtresi
Ufuk hazır bahar gelmişken sen de yapsana bir eski dostlar kampanyası Benim 80bin bakımı yaklaştı
Keşke o fiyat ile çıkılabilse...Giren araca direk ekspertiz yapıyor ve liste çıkarıyorlar (ki model ve kilometre itibariyle çıkardıkları listelerin meblağ tahminini size bırakıyorum), "ben bunları yaptımak istemiyorum" dediğinizde iş emrindeki muvvafakatname kısmını imzalamanız gerekli, bu muvvafakatname ile de aracınızda olabilecek herhangi bir sorunda hiç bir mesuliyet almadıklarını kabul etmiş oluyorsunuz, o zaman servisin yetkili olmasının ne anlamı kalıyor? biri bana açıklasın...