Gönderen Konu: Eski dostlar kampanyası  (Okunma sayısı 2665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 152000
  • Model Yılı: '04
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Eski dostlar kampanyası
« : Nisan 02, 2017, 00:44:42 »
Arkadaşlar toyota servislerinde eski dostlar diye bir kampanya varmış. Yüzyılın fırsatı filan demişler. Ne kadar doğru? inceleyen araştıran bir arkadaşımız cevap verirse sevinirim.
Arkadaşlar birde frene basınca bir hava sesi geliyor. Ayrıca fren pedalının sertleştiğini hissettim. Ancak frenin tutmasında bir problem yok nereden kaynaklanıyor acaba. 

Toyota Club Türkiye

Eski dostlar kampanyası
« : Nisan 02, 2017, 00:44:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '10
  • 73 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Eski dostlar kampanyası
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2017, 10:43:31 »
Bugün servisten beni de aradılar. Eski dostlar kampanyasından bahsettiler. Yağ ve yağ filtresi değişimini 130 TL'ye değiştirdiklerini söylediler. %50 indirim varmış.  Benim araba için uygun olan yağın 10xw40 olduğunu ve yağ markasının da orjinal Toyota markası olduğundan bahsettiler.  Yağı değişeli 8.000 km oldu. 2 bin km sonra değiştirmeyi düşünüyorum. (%50 indirim olmasına rağmen bence halen pahalıya değişiyorlar)  :)

Ayrıca; internet sitelerinde de eski dostlar kapanyası adı altında ücretsiz  check-up yapacaklarından bahsediyorlar. 
https://turkiye.toyota.com.tr/eski-dostlar/default.html
''Üzülme! Der Mevlana Hazretleri ve Şöyle Devam Eder: ''Kaybettiğin Her Şey Başka Surette Geri Döner''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '13
  • 102 kere teşekkür etti
  • 63 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2017, 11:17:52 »
Dizel araç için, aşağıdaki bakım paketi filtrelerin tamamının orijinal olduğunu hesaba katarsak sanayi fiyatından daha uyguna geliyor.  Yağı Mobil ESP Formula kullanmıyor olsam, Yada Servisteki yağın kalitesi Mobilin yağı ile aynı kalitede olduğuna ikna olabilsem, bu fiyatlarda bakımları kesinlikle serviste yaptırırdım.

242 TL
Orijinal Toyota Motor Yağı
Yağ Filtresi
Karter Tapa Contası
Hava Filtresi
Kabin Hava Filtresi
2006 Corolla HB Sol
2013 Civic FB7 Premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2017, 12:10:56 »
Dizel araç için, aşağıdaki bakım paketi filtrelerin tamamının orijinal olduğunu hesaba katarsak sanayi fiyatından daha uyguna geliyor.  Yağı Mobil ESP Formula kullanmıyor olsam, Yada Servisteki yağın kalitesi Mobilin yağı ile aynı kalitede olduğuna ikna olabilsem, bu fiyatlarda bakımları kesinlikle serviste yaptırırdım.

242 TL
Orijinal Toyota Motor Yağı
Yağ Filtresi
Karter Tapa Contası
Hava Filtresi
Kabin Hava Filtresi

Keşke o fiyat ile çıkılabilse...

Giren araca direk ekspertiz yapıyor ve liste çıkarıyorlar (ki model ve kilometre itibariyle çıkardıkları listelerin meblağ tahminini size bırakıyorum), "ben bunları yaptımak istemiyorum" dediğinizde iş emrindeki muvvafakatname kısmını imzalamanız gerekli, bu muvvafakatname ile de aracınızda olabilecek herhangi bir sorunda hiç bir mesuliyet almadıklarını kabul etmiş oluyorsunuz, o zaman servisin yetkili olmasının ne anlamı kalıyor? biri bana açıklasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2017, 12:14:10 »
Ufuk hazır bahar gelmişken sen de yapsana bir eski dostlar kampanyası :D Benim 80bin bakımı yaklaştı  :islik:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2017, 12:17:59 »
Ufuk hazır bahar gelmişken sen de yapsana bir eski dostlar kampanyası :D Benim 80bin bakımı yaklaştı  :islik:

Fehmi abi bizim böyle laf salatalarına ihtiyacımız yok, biz dostlarımızı "eski / yeni" diye ayırmıyoruz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '13
  • 102 kere teşekkür etti
  • 63 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2017, 14:17:25 »
Keşke o fiyat ile çıkılabilse...

Giren araca direk ekspertiz yapıyor ve liste çıkarıyorlar (ki model ve kilometre itibariyle çıkardıkları listelerin meblağ tahminini size bırakıyorum), "ben bunları yaptımak istemiyorum" dediğinizde iş emrindeki muvvafakatname kısmını imzalamanız gerekli, bu muvvafakatname ile de aracınızda olabilecek herhangi bir sorunda hiç bir mesuliyet almadıklarını kabul etmiş oluyorsunuz, o zaman servisin yetkili olmasının ne anlamı kalıyor? biri bana açıklasın...

Bilgilendirme için Teşekkürler Ufuk Bey,
Onlar böyle yapıyorsa, biz filtreleri sizden temin edip yağı kendi ustamızda değiştirmeye devam ederiz.
2006 Corolla HB Sol
2013 Civic FB7 Premium