0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Ufuk Sönmez (16363) hocamın yorumunu almam lazım anlaşılan, ona göre kaporayı yakmayı değerlendirecem.
1000 tl gibi bi kapora yakılmaz alt yorumlardada belirtilmiş kaporayı alamıyosanız 1000tl lik parça alın servisten
Yaşına göre, çok aklı başında bir gençsin Burak. Akıl yaşta değil, baştadır lafının örneklerindensin. Tebrik ediyorum.
Uygun bir üslupla paranızı geri almaya çalışın. Yeterki iyi niyetli olunuz.Bu arada Gakkoş musunuz yoksa görev icabı mı Elazığ'da ikâmet ediyorsunuz? Bende Bingöllüyüm
Bence de mantıklı olan 1.000 TL lik parça almak. Bingöl'de olmuş olsaydın sanayide Menzil Oto var. Sahibi dayim oglu olur aynı zaman da hala oğluda olur Arardım senin için çok uygun bir işçilik ile hal ederdi işini. Onlar muhtemelen bütün siparişler verildi artık parçalar geliyor geri donemezler derler ama inanmayin. Her gelen ürünü geri iade edebilirler. Sonuçta bir çok parça da ellerinde vardır. Arkadaşımızın dediği gibi 1.000 TL lik parça alın ve kaçın ordan
Naim bey sayenizde memlekette usta olduğunu öğrenmiş oldum Elazığ'ın kalkınmasında Bingöl büyük pay sahibidir. Bu arada soyadınızdan da şüphelenmiştim biraz acaba hemşehri mi diye