0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elinize sağlık.Android sistem cep telefonu kullananlar için pratik bir uygulama olmuş.4G kotanızdan düşme oluyormu acaba buna bakabildinizmi?
Kullanılan uygulama Sygic. Offline navigasyon programıdır. Bahsedilen yöntem telefon ekranını araba ekranına yansıtma. Bunun için internet niye gereksin? Gerekmez. Korkuyorsanız böyle bir durumdan kapatırsınız mobil veriyi.
Direk telefondaki görüntü touch 2ye aktarılıyosa internet paketindeki mblardan düşme olur bahsettiğiniz buysa
merhaba,öncelikle bilgim olmadığı için sormak istedim. Aracım Corolla 1.4 dizel Advance modeli kullanıyorum. Benim aracımdaki ekran ile C-HR deki ekran aynı ekran mı acaba ? Ben aracımda bu uygulamayı denedim ancak telefon ekranında mirror link bağlantısı sağlandı uyarısı vermesine rağmen araç ekranında hiç bir şey gözükmüyor. Bilgisi olan varsa acaba yardımcı olabilir mi ?
Internet paketinden düşme olmuyor. Hatta bu videoyu çekerken ben kapatmıştım 👍
Gerekli araştırmalar sonucunda C-HR touch 2'ye;Android 7.0 sürümü olanMirrorlink gerektirmedenSadece usb kablosu ileTelefondaki navigasyon görüntüsünü Touch 2'ye aktarmayı başardım. //www.youtube.com/watch?v=H560TZEsffUMesaj Birleştirildi: Mart 25, 2017, 19:57:34Telefonum Samsung S7 Edge bu arada...
Acaba android 7 alan telefonlar corolla touch2 ekranlara navigasyon ve video görüntü verecekmi ki?