0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanıcı kaynaklı mı yoksa arabanın hatası mı gormeden yorum yapmak guc. garantı varsa servıse goster ama konsol bu yanı degıstırelım deseler konsol mu degısecek. sahsen ben kabul etmem konsola tornavıda vurulmasını.
herkese selamlar 2016 corolla aracımın ön konsolun üst kısmının ortasında 15 santım cıvarında yanık olusmus hic dikkat etmemiştim aracı 2 el aldım galeriden 15 binde dizel makyajlı kasa böyle bir sorun yasıyan varmı garantiye girermi herkese kazasız sürüşler dilerim
ben kendim söküp izolasyon yaptım , servistekilerde rahatça söker çoğu yeri tırnaklı . göğüsü sökmekte ne bir sakınca nede bir zarar var.
Özgür bey, konsola tornavida vurmuyorlar. Corollanın ön konsolu yap boz gibi. Her şey tırnaklı. İki dakikada sökülüyor. Eski doğan, şahin arabaların ön göğsü sökülürken bir torba civata çıkardı. O devir bitmiş artık. Ben aracımı satmadan önce iki kez ses için izolasyon ettirmiştim. En son da direksiyon kolonu için göğüs tamamen sökülmüştü. Hiçbir sıkıntı olmuyor, tekrar takarken güzelce izolasyon yapmaları şartıyla.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2017, 10:09:14Sezgin bey, bir de güneş yanığı dediğiniz şey Güneşten kaynaklı göz yanılması da olabilir. Aracımı ilk aldığımda ben de renk farklılığı var gibi hissetmiştim. Elimle sildim , ıslak nemli bezle falan sildim. Daha sonra güneşten kaynaklı göz yanılması olduğunu anladım. Sizinki de öyle bişey olabilir.
Mesut Bey sağ ve sol direkleri nasıl söktünüz acaba? Bende corollayı sökmek istiyorum ancak o parçaların altında airbagler var ve o parçayı tutan bir pim mevcut. Sırf o pimi sökemediğim için söktüğüm tüm parçaları geri takmak zorunda kaldım. Bahsettiğim parça şu linkteki konuda mevcut. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=78345.msg1045832#msg1045832 Fikir verebilirseniz sevinirim.
o pimi benim Yarisimde yan çevirerek söktüm