0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsi geçen durumun sebebi aracı park ettiğiniz bölgede kesici bir sinyal varsa kumandanızın çalışmamasını sebep oluyor . Hemen yakın örnek vereyim akşam Petrol ofisinden yakıt aldım aracıma ödemek için kasaya giderken kapıları kilitlemek istedim fakat kumanda aynı sizin ki gibi işlem yapmadı .Manuel olarak kilitledim gelince açmadı da gene manuel açtım akabinde evimin önünde sorunsuz kapatıp açıyor . Bunun sebebi benzinliklerde telefon kullanımını önlemek için sinyal kesiciler var bu bazı araç kumandalarını etkiliyor o nedenle kumanda çalışmıyor .Bu istasyonda bu hep başıma geliyor .Bir örnek daha çalıştığımız iş yerinin barkod okuma cihazı hayli güçlü wrıless çalışıyor 100 - 200 metrede okuma işlemi yapıyor fakat depo camlarının yanına araç çekince gene kumandalar çalışmıyor sinyal çok güçlü diğer sinyalleri kesiyor öyle ki bir ara alarm sistemi ve kepenk sistemini kumandalı çalışmaz hale gelmişti sonradan bir ayar ile mesafeyi kısaltıp sorunu çözdüler .Sizin sorununuzun sebebi bu boşuna kumandayla veya farklı bir şeyle uğraşmayın
Aslında yasak diye biliyorum jammer kullanmak
Ülkelere göre farklı otomobil teknolojileri gerekiyor bazen. Yukarıdaki vb durumlar nedeniyle eller serbest ne kadar serbest tartışılır, aracı sonradan kontrol etmeyen yoktur herhalde. Kumanda da aracın kilit durumu görünmeli, bazı donanımlarda bu var.