merhabalar;2006 corolla terra a/t aracım var yeni aldım sayılır,bagaj kapağım tam açılmıyor içerden düğmeye bastığımda kapak sadece 3cm yukarda kalıyor elimle açmak zorunda kalıyorum sanırım normal değil bana yardımcı olabilecek arkadas arıyorum...şimdiden teşekkürler
Merhaba Fatih bey, aracınız hayırlı olsun.Bagaj probleminiz için verdiğim linkteki videoyu izleyin fikir verecektir.Kolay gelsin.
Link :https://youtu.be/InF2qfB3_Tc
merhabalar;2006 corolla terra a/t aracım var yeni aldım sayılır,bagaj kapağım tam açılmıyor içerden düğmeye bastığımda kapak sadece 3cm yukarda kalıyor elimle açmak zorunda kalıyorum sanırım normal değil bana yardımcı olabilecek arkadas arıyorum...şimdiden teşekkürler
Normal şartlarda kendisi yukarı kalkmıyor. Siz yay vb. koyup hareket sağlıyorsunuz.
video paylaşımınız için teşekkür ederim,fakat bu video ekstra bir ilave ben mevcut halini orjinalini bozmadan eski haline nasıl getirebillirim,ayrıca aynı model başka bir araçta denedim kapağı tam kendi açılıyor
Aç kapa yaparak zamanla aşınan parçaları orjinal halini bozmadan yapamazsınız. Yay gayet güzel bir çözüm hemde uygulamalı anlatılmış.
Forumda biri metal boruyu eğip bükerek küçük bir ekleme yapmıştı, orjinal gibi görünüyordu bulabilirsem link paylaşırım.