0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyon yağ seviyesini arada bir kontrol ederim ama yağı hiç değiştirmedim araç 7 yıldır bende.tekrar gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir
Bünyamin bey ben de direksiyonu çevirince ses gelmiyordu fakat 2008 model Verso ben 2 el aldım ilk sahibinden aldım direksiyon yağı hiç değişmemiş sanırım bugün değiştirdim eski yağ simsiyah olmuş benim degistirmedeki sebebim direksiyon bana sert geliyor acaba yumusarmi diye değiştirdim usta bu kaç gün sonra tekrar gel bu daha değiştirelim dedi tekrar gidicem Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2017, 19:01:19Sertliği az biraz fark etti gibi sizin araçta da direksiyon da sertlik varmı yoksa benim araç mı sert bana sert geliyor anlayamadım bu konuda bir fikriniz var mı
- Direksiyon hidroliği, periyodunda mutlaka değiştirilmelidir.- Z rotları kontrol edilmeli, boşlukları varsa mutlaka değiştirilmelidir.- Bu km'deki aracın Viraj Denge Barını sabitleyen Lastikleri muhakkak değiştirilmelidir.
Tekin bey viraj denge barını sabitleyen lastikler dışarıdan görülür mü. Z rota birleşik bir parçamı yoksa z rottan bağımsız bir parça mıdır?