0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.youtube.com/watch?v=aI7zgT4jmw0 videoda gösterge panelinin nasıl söküleceği anlatılıyor ama öndeki plastik kısmı çıkarmamış. Lamba değişimini göstermiş.Tahminince öndeki o plastik (cam) kısımda paneli söktükten sonra çıkarılıyordur. Videoda gördüğüm kadarıyla sanki o plastik kısmı altta bulunan tırnaklar tutuyormuş gibi geldi bana.
öncelikle hayırlı forumlar resimde görünen göstergenin camını nasıl sökebilirim acaba ( resim temsilidir ) camın içine nerden girdiyse kelebek girmiş onu çıkarmak istiyorum çetrefilli bir işlem gerekli mi yoksa kendim sökebilir miyim ?
Kolay kolay kırılmaz yukarı doğru 2 civatayı yıldız tornavida ile söktükten sonra alt tarafı biraz tutup esnetin tırnaklı çabuk çıkar. Daha sonra karşıda köşelerde 4 tane civata var onuda sökünce panel komple gelir arkasında fişler var komple dışarı çıkarmak için fişleri sökmek lazım(sökerken kafanız karışabilirde soket renkleri farklı takarken karışmaz). Plastik cam panele iki civata ve ayrıca tırnakla geçmelidir kolay gelsin.