Herkese merhabalar babamın arabası e120 corolla 1.4 vvt-i da emme manifoldu ses yapıyor rolentide duyulmuyor ama deviri yükseltmeye başladıkça hıııır tarzı bi ses geliyor 2 ustaya göstermiş babam ikiside emme manifoldu demiş ama tedariği konusunda yardımcı olmamışlar parçayı getirin takalım demişler bizde internetten 15 20 tane çıkmacıyla görüştük çoğu elimizde yok dedi olanlarda 650-750 arası fiyat verdiler ufuk abiden 0ının fiyat bilgisini aldım 1400-1600 arası değişir şaşe numarasına göre dedi başka yedek parçacıya sorma gereği bile duymadım başkasına güvenemediğimden asıl soru bu parça değiştirilmez se olabilcek en kötü senaryo ne olur çünkü 0 fiyatı pahalı ama çıkma fiyatıda gereğinden pahalı 650 lira verilen çıkmanın nasıl gelceği belirsiz riske girmeye değmez gibi geldi bana kendim sesi kaydetmedim ama başkası tarafından kaydedilmiş bir video buldum burdaki sesle birebir aynıdır ilgili link:
https://www.youtube.com/watch?v=aEEBKnB0qII
Vida atılarak kurtulunabilen bir ses olduğu söyleniyordu Burak bu problemin,tabi ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
Vida atılarak kurtulunabilen bir ses olduğu söyleniyordu Burak bu problemin,tabi ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
Abi iki ustada değişim demiş benim merak ettiğim bi zararı varmı bu şekilde kullanılmanın
Burak Manifolda vida artırın demez zaten Usta,
1) Bu işlemi bilmeZ, Manifolda zarar vermekten korkar
2) Manifolda vida atmanın işçiliği yoktur
Burakcığım manifolda vida atmanın şu an senin için hiçbir Riski yok, zaten değiştirmeyi kafaya koymuşssunuz zararınız olmaz kazancınız olur.... 10tl verir çıkarsınız
Burak Manifolda vida artırın demez zaten Usta,
1) Bu işlemi bilmeZ, Manifolda zarar vermekten korkar
2) Manifolda vida atmanın işçiliği yoktur
Burakcığım manifolda vida atmanın şu an senin için hiçbir Riski yok, zaten değiştirmeyi kafaya koymuşssunuz zararınız olmaz kazancınız olur.... 10tl verir çıkarsınız
Yok abi ben monifoldu yaptırmadan kullanmanın bi zararı olurmu onu merak ediyorum sadece
Merzifonda Çok iyi bir kaplamacıyla tanıştım. İbrahim Usta, F16nın yakıt deposunu bile farkında olmadan yapmış;)Tır, Bmw , Mercedesin Manifold yüzeylerinfeki eğrilikleri alıyor. Efsane Kasanın Manifoldu için tavsiye üzerine tanışma fırsatım oldu Manifolddaki sıkıntı , Hararet Conta Yanmasına kadar yaşanıyor çok başımıza geldi diye söyledi... Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim riske girmeye de gerek yok Burak..
Merzifonda Çok iyi bir kaplamacıyla tanıştım. İbrahim Usta, F16nın yakıt deposunu bile farkında olmadan yapmış;)Tır, Bmw , Mercedesin Manifold yüzeylerinfeki eğrilikleri alıyor. Efsane Kasanın Manifoldu için tavsiye üzerine tanışma fırsatım oldu Manifolddaki sıkıntı , Hararet Conta Yanmasına kadar yaşanıyor çok başımıza geldi diye söyledi... Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim riske girmeye de gerek yok Burak..
Babamın gösterdiği ustalarda biyerlere zararı olabilir vs demiş ama ne kadar doğru bende bilmiyorum abi açıkcası aracı aldığımızdan beri vardı bu problem 10.bin kmdir var yani ama babam yeni farketmiş nasıl olduysa

bu parça kronik olarak bozuksa çıkma gelen parçanın bozuk olma ihtimalide yüksek fazlasıyla sanırım vida atmayı denememiz gerek
Aslında çok güzel bir ses hır hır hır. Otomatik viteste daha fazla hissediliyor. Ben şu an tadını çıkarıyorum.
Aslında çok güzel bir ses hır hır hır. Otomatik viteste daha fazla hissediliyor. Ben şu an tadını çıkarıyorum. 
Abi beni sinir ediyo açıkçası özellikle park ederken dışardan çok sinir bozucu bi sesi var park ederken çok manevra yapılıyor ve bu manevralar yapılırken sürekli hıııır 2 saniye sonra yine hııııır kafayı yer insan
Ses sorunu benim aracımda da vardı. Aracı aldığım kişi aracın ilk sahibiydi ve zamanla ortaya çıkan bu ses yüzünden çıkma ile değiştirmiş. Ancak daha sonra aynı problem çıkma parçada da meydana gelmiş. Ben aracı satın aldığımda bu sesi bilerek aldım ve yaklaşık 1 sene kadar kullandım. Bir süre sonra ses gerçekten de çekilmez oluyor ve bir an önce ya tamir ettireyim ya da değiştireyim diyorsunuz. Düzceliyim ve bu bölgede bunun tamirini yapabilen ustalar benim bildiğim kadarıyla yok. Ben de orjinali ile değiştirme yoluna gittim. Çıkma dahi alsanız, aynı durumun tekrar etmeyeceğinin garantisi yok. Tamire de sıcak bakmadım açıkçası. İşinde iyi olduğunu bildiğim bir toyotacı ustanın siparişi ile manifoldu 1500 tl'ye satın aldım ve ardından değişimini yaptırdık. Manifold değiştikten sonra araba sessizliğe büründü desem abartmış olmam. Çıkan manifoldun iç çeperlerinde tortular ve kirlenmeler mevcuttu ve kötü görünüyordu. Meğer traktör kullanıyormuşum dedim, şuan aracın sadece az da olsa motor sesini alıyorum. Sonuçtan çok memnunum.
Bu konuya yorum atmadan önce bu ses benim de hoşuma giderdi ama ne zaman yorum attım benim manifold çığrından çıktı.

Burak başıma iş açtın

Son 2 gündür en son 12 saat önce çalışmış motora yeni marş yapıp D'ye taktıgımda manifold tarafından birden köpek uluması gibi hoor diye ses geliyor, öyle böyle bir ses değil, motor tahmini 40 derecelere gelmeden gitmiyor. Civata attırıp geçici çözümle bu sorundan kurtulmam lazım.
Bu konuya yorum atmadan önce bu ses benim de hoşuma giderdi ama ne zaman yorum attım benim manifold çığrından çıktı.
Burak başıma iş açtın
Son 2 gündür en son 12 saat önce çalışmış motora yeni marş yapıp D'ye taktıgımda manifold tarafından birden köpek uluması gibi hoor diye ses geliyor, öyle böyle bir ses değil, motor tahmini 40 derecelere gelmeden gitmiyor. Civata attırıp geçici çözümle bu sorundan kurtulmam lazım.
Yüksel abi seninki yine ısınınca gidiyomuş bizdeki daha farklı rolentide hiç belli olmuyor ama devir yükselince hııııır başlıyo devir çok artınca duyulmuyo galiba motor sesinden

ama bizim motor ne kadar sıcak olsada gitmiyo
Merhabalar,
Benim araçta da 3 haftadır ses başladı. (Corolla 2001 1,6 Terra) Servise gösterdim usta baktı sesi dinledi emme manifoldu değişecek dedi. İşçilikle beraber 1330 TL fiyat verdiler (puandan dolayı indirimli fiyat).
Bugün aracı çalıştırdım kaputu açtım emme manifoldunu iki elimle sıkıca kavradım sağa sola ileri geri güç uyguladım. sonra Hava filtresi kapağını araladım kapattım. Bunun üzerine işe giderken ses tamamen kesilmişti. hatta arabayı park ettikten sonra bi 4000 devir gaz verdim gerçekten manifolddan gelen ses kesilmişti. Çekiş te değişmişti sanki.
Ben bir anlam veremedim duruma. Sesi dinlemeye devam edeceğim bakalım tekrar olacak mı.
Tahmininize göre arızası ciddimidir yoksa contadan falan mıdır, yada hava filtresi ile mi alakalıdır.
Bugün itibariyle aracı tanıdık bir ustaya götürdük tamirini duymadık dedi bizim ısrarımızla manifoldun bazı yerlerine vidalar attı ve sonuç olarak ses kesildi gerçekten işe yarayan bi yöntemmiş anlaşılan
3 gün önce emme manifoldunu söktüm. conta manifold ile dümdüz olmuştu. Hatta contonın üzerinde yağ bile vardı belliki boşluk vardı. Sökmeden önce parçacıya sordum conta yoktu. Manifold contasına pek bişey olmaz dedi almanada gerek yok dedi. Conta almadığıma pişman oldum.
İyice temizledim. Hatta sökmüşken vida atayım dedim. İçine baktığımda anormal bir durum yoktu. Tornavida ile kontrol ettim boşluk falan yoktu.
Yine eski contayı taktım üzerine de sıvı conta sürdüm.
Bu arada sökmüşken boğaz kelebeğinide balata spreyi ile temizledim. Maf sensörünü de temizledim taktım. Manifoldu taktım.
Sonuç eskisine göre ses azaldı. Ama kafamda soru işaretleri kaldı.
Bu soru işaretleri şunlar: Manifoldun dış yüzeyinde birleşim yerlerinde yaklaşık 1 mm kadar açıklar vardı sıvı conta ile kapattım ama acaba ince somunlu vida ile birleşim yerini 3 yerinden vidalayıp sıkıştırsa mıydım. Çünkü motor çalışırken manifolda elimle bastırdığımda ses kesiliyor. Bununla alakası olabilir diye düşünüyorum.
Bu konuda bilgisi ve yorumu olan var mı?
Manifoldun conta resimlerini de ekliyorum. Ekleyemiyorum

Ya yetkim yok ya beceremedim.
bizim de yaşadığımız şöyle, bundan 50 yıl önce opel olimpia nın eksoz manifoldunda çatlak varmış,eksoz sesi çok güzel çıkıyordu,bir süre sonra iş çığrından çıkınca söktürdük,kaynak yapıldı,o zamanlar hazır conta yoktu,sanayide klinglit denilen pembe renkli conta kestirdik ve taktırdık,usta inşallah çekme yapmaz yoksa yenisini nereden bulacağız demişti,neyse sıcak iken yerine oturttuk,tork anahtarı ile sıkıldı sorun çözülmüştü,şimdi ,araç uzun vade kullanılacaksa orijinal parçanın en ucuz parça olduğunu düşünüyorum,mutlaka conta da değişmeli ve o bölgenin sorunu çözülmeli,zaman zaman bu manifoldların bağlantı cıvataları tork anahtarı ile sıkılarak kontrol edilmeli.
Bugün itibariyle aracı tanıdık bir ustaya götürdük tamirini duymadık dedi bizim ısrarımızla manifoldun bazı yerlerine vidalar attı ve sonuç olarak ses kesildi gerçekten işe yarayan bi yöntemmiş anlaşılan 
Aklıma bişey daha geldi. Manifoldun birleşme kısmını mengene ile sıkıştırıp deneyeceğim. Eğer ses çıkmıyorsa orayı somunlu vida ile sıkıştıracağım. Baktım yine kesilmedi içeriye doğru vida atarım.