0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vida atılarak kurtulunabilen bir ses olduğu söyleniyordu Burak bu problemin,tabi ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
Burak Manifolda vida artırın demez zaten Usta, 1) Bu işlemi bilmeZ, Manifolda zarar vermekten korkar2) Manifolda vida atmanın işçiliği yokturBurakcığım manifolda vida atmanın şu an senin için hiçbir Riski yok, zaten değiştirmeyi kafaya koymuşssunuz zararınız olmaz kazancınız olur.... 10tl verir çıkarsınız
Merzifonda Çok iyi bir kaplamacıyla tanıştım. İbrahim Usta, F16nın yakıt deposunu bile farkında olmadan yapmış;)Tır, Bmw , Mercedesin Manifold yüzeylerinfeki eğrilikleri alıyor. Efsane Kasanın Manifoldu için tavsiye üzerine tanışma fırsatım oldu Manifolddaki sıkıntı , Hararet Conta Yanmasına kadar yaşanıyor çok başımıza geldi diye söyledi... Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyeceğim riske girmeye de gerek yok Burak..
Aslında çok güzel bir ses hır hır hır. Otomatik viteste daha fazla hissediliyor. Ben şu an tadını çıkarıyorum.
Bu konuya yorum atmadan önce bu ses benim de hoşuma giderdi ama ne zaman yorum attım benim manifold çığrından çıktı. Burak başıma iş açtın Son 2 gündür en son 12 saat önce çalışmış motora yeni marş yapıp D'ye taktıgımda manifold tarafından birden köpek uluması gibi hoor diye ses geliyor, öyle böyle bir ses değil, motor tahmini 40 derecelere gelmeden gitmiyor. Civata attırıp geçici çözümle bu sorundan kurtulmam lazım.
Bugün itibariyle aracı tanıdık bir ustaya götürdük tamirini duymadık dedi bizim ısrarımızla manifoldun bazı yerlerine vidalar attı ve sonuç olarak ses kesildi gerçekten işe yarayan bi yöntemmiş anlaşılan