0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emniyet kemeri tokaya oturmuyor.arka koltuğu nasıl çıkartıp takabilirim.arabam ile ilgili video varmısorun-çözümleri ile ilgili özelliklerini anlatan.birde arabamın ön kısmından kapılardaki hoparladen ses gelmiyor
Çok teşekkür ederim.zahmet ettin yazdın.kemer geri sarıyor.tüm kemerlerim sorunsuz sadece şoförün yanındaki koltuğun kemeri yuvaya oturmuyor.kaportacı torvida ile dokundu yağ sıktı oldu.yine bozuldu.tekrar götürsem 10 saniyede yapıp 20 tl mi alıcak.haziranda muayenede var.kendim yapabilceğimi düşünüyorum ama çözüm önerileride bekledim.evet kırmızı basmalı olan kısımda sorun var.w40 var onu sıkalım bakalım.olur gibi sahi bu kısım umarım anlatabiliyorum koltuğun dibindeki basıyorsun kemer çıkıyor o kısım yenisi satılıyor mu gerekirse onu alıp kendim yapayım.uzun yolculukta yatak niyetine en uygun nasıl kullanabilirim diye sormuştum.sonuçta tek parça halinde arka taraf.benimkini birde deri kaplatmışlar.Arkdaşlar bizim bu efsane kasa için fiyat hariç(çünkü 96-98 modeller için 20-22 binlerexei için verilmez diyenler)hariç,herke bu araba güzel araba diyor.yani kötüleyen bir kişiye bile rastlaamdım.sizlerde aynı görüştemisiniz kullanıcı olarak.
-Muayenede acaba lpg tüpünün altına koruma levha gerekiyor mu.bagajda kurulu altında o bakır levha tarzı birşey yok.bir yerde okudum.git yaptır demişler.biri dediki bana sormadılar geçti dedi.zorunlumu yaptıran varmı.-Arabanın klimasını-kaloriferini açtığımız anda toz fışkırıyor adeta kokuda oluyor.ısıtmada-soğutmada hiçbir sorun yok.ne yapabilirim?-Kol dayama var ama kullanışlı değil galiba vites değiştiremediğim için mecburen kalkık tutuyorum./sizce?
Aracı aldığımda tavan ışığı yanmıyordu.kapağı söktüm lambası yok.hangi lambayı taktıysam oturmadı.uymuyor bir türlü.bundan başka yok dedi..hepsiruda.comdan alışveriş yaparken ekliyeyim istiyorum seçermisiniz uygun olan lambayı linkini ekler misiniz?Birde emniyet kemer kilidi ekliyeceğim.herhalde kendim değiştirebilirim.orta tavan lambası size yeterli geliyor mu arkdaşlar.başka araç içine lamba eklettiniz mi?-araç xei.kol dayama kısmını ben kullanamıyorum çünkü vites değiştirmekte zorluk oluyor.sizin düşünceniz nedir?-ben sadece hafta sonları kullandığım için ne kadar yakıt tüketiyor bilmiyorum.sizin aracınız 100 km de ne kadar litfe LPG tüketiyor.şehir sışı nasıl.bir forumda biri ısrarla en az yakanlardan biri olduğunu iddia etmiş.