Gönderen Konu: Bluetooth müzik dinleme sorunu  (Okunma sayısı 12552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 1 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Bluetooth müzik dinleme sorunu
« : Şubat 16, 2017, 15:40:25 »
Arkadaşlar corolla 1.33 life '16 model.
Araçta bluetooth bağlantısını yapmıştım sorunsuz normalde bluetooth açar açmaz bağlanır telefonun müzik playeri çalışmaya başlardı. Son iki üç gündür müzik açtığımda sadece telefondan ses geliyor. Ama arama yaparken arabadan ses geliyor. Resetledim denedim yine aynı. List audioya girince unregistered yazıyor. Baya uğraştım çözemedim. Bunu benden başka karıştıran yok neden olmuştur acaba durduk yere mi?
2016 makyajlı Corolla 1.33 life 2017 çıkışlı..
C.C.li =)
Prins Technomax 09/11/2019

Toyota Club Türkiye

Bluetooth müzik dinleme sorunu
« : Şubat 16, 2017, 15:40:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: Bluetooth müzik dinleme sorunu
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2017, 16:34:22 »
telefonu arasıra tamamen kapatıp aç  zira telefonun bluetooth uygulaması bazen takılıp kalıyor bu tip sorunlara yol açıyor araçtaki cihazda sıkıntı yoktur
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2017, 13:03:39 »
benimde aracım 2016 model 1.33 life. aynı şekilde benimde bazen ses aktarımı olmuyor, bunun haricinde telefon defteri ve arama geçmişini teyp telefondan aktarma yapıyordu.arama geçmişi ve speed dials (hızlı arama) özelliğini kullanabiliyordum. kendiliğinden arama geçmişi ve telefon defteri teyp hafızasından silindi,teyp üzerinden ve telefon üzerinden tanımlı telefonu sildim,tekrar tanıttım hatta başka bir telefon tanıttım düzelmedi. telefonu resetlememe rağmen ve servis tarafından akü kutup başlarının sökülüp tekrar takılmasına rağmen bir değişiklik yok hala teyibin bluetooth telefon defteri ve speed dials özelliğini kullanamıyorum kitapçığında uyumlu telefon listesine baktığımda telefonumun uyumlu olduğu yazıyor yinede aygıt desteklemiyor yada unregistered uyarısı veriyor. servis bu durumu toyota merkezi ile görüşeceğini söyledi. sanırım bu teyplerin bluetooth 'unda bir sıkıntı var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 04, 2017, 13:17:13 »
servis tarafından aracımın teyibi garanti kapsamında değiştirildi,sorunum çözüldü.kronik bir problem olabileceğini düşünüyorum.sorunun çözümü için servisiniz ile görüşmenizi öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 04, 2017, 14:14:13 »
Bluetoot tan aktarımda müzik kalitesi düşmüyormu. O zaman aynı çakmağa takılanlar gibi olmuyormu. Kablo ile bağlantı olursa daha net ses olmazmı.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2017, 10:06:42 »
@Muhittin KÜÇÜKÇAKIR (3232) yok bluetooth bağlantısı eskisi gibi ses kalitesini düşürmüyor. bu arada attığınız mesaja cevap yazamıyorum sistem izin vermediği için