0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, aranızda daha yeniyim. Corolla 2016 benzinli 1.6 manuel aracımda bir sorun var size danışmak istedim. Anlık yakıt tüketiminde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü araba hareket halindeyken gaza basmadığım anda bar doluyor ve çok fazla yaktığını iddia ediyor. Örneğin 90 km/sa hızla yokuş aşağı giderken ayağımı gazdan çekersem yakıt tüketimi en yüksek seviyeye geliyor. Daha önce kullandığım araçlarda böyle değildi. Ayrıca ortalama yakıt tüketimi çok dikkat etmeme rağmen az trafikte bile 13lt/100km altına düşmedi. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca bu modellerde ortalama yakıt tüketimi bu civarda olan varmı?
gostergede mı arabada mı sorun var anlamak ıcın depoyu full yapın sonra 100 km gıdıp tekrar full yapın. 1,33 lıfe var bende 100-200-300 yada 555 farketmez basıt matematık ıslemı kmde full full yapıyorum ekranı cok kontrol ettım noktası vırgulune dogruydu ekran. rekorum 11 lt sehırıcı klıma son kılıtlı trafıkte. 6 lt de sehırdısı . anlık ekran 1,33 de yok ayrıca. eskı arabamda vardı vw de. onada cok kulak asmazdım. arabanın ne yaktıgı benzınlıkte pompada anlasılır . ıyı gunler dılerım
Jant lastik mi degistirdiniz
2016 1.6 benzinli otomatik 13.3 litre /100kmŞehir iciArac 370 kmde
Arkadaşlar sorun çözüldü paylaşmak istedim. Arabayı fabrika verilerine döndürdüm böylece anlık tüketim barı olması gerektiği gibi göstermeye başladı. Ortalama yakıt tüketimi de gerçek değerine geldi.
Fabrika verilerine nasıl alınıyor.Benim araç anlık tüketimi 99.9 litre bile gösteriyor.
Araç kaç model? Benimkindense yardımcı olayım.
Sizin araçtan 2008 corolla d4d