0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tskler Salih be 3 yıl sonra ilk defa bugün böyle bir ses gelince araçtan soğuyor insan ayrıca söktürüp izolasyon yapılması için servis yüksek ücret talep edermi yoksa makul ücrete yaptirabilirmiyim
Hocam benim aracım da 2013 model corolla. Daha önce iki defa ön konsolu izolasyon yaptırdım. Yaklaşık iki yıl sesle uğraştım. En sonunda ses derdim bitmişti. Ama sonra direksiyon kolonu için bu defa ön konsol tamamen söküldü. Konsol takılırken o kadar dikkat edin dememe rağmen, daha önce kurtulduğum seslerin bir ikisi geri döndü. Bu arada ben ses konusunda o kadar hassasım ki aracım daha 12.500 kmde iken lastikerimi bile değiştirmiştim. Servis ücretsiz halleder hocam. Ama zorda kalmadıkça çok oynatmayın ön konsol ile.
merhaba ismail bey ben sorunu alj servisinde yaptırdım sorun çözüldü şuan ses gelmiyor ön konsol klima havalandırmasinın orada izalasyon olmadığı için oraya izalasyon yaptıklarını söylediler özel bir jel gelmiş kronik sanırım şikayet almışlar daha oncede sebebi ise soğuk kış günlerinde klimayı actigim için araça bindikten 3 4 dakika sonra soğuk sıcak dan dolayı esneme yapıyormuş ön konsolun ve havalandırma kısmındaki yer isterseniz sizde gösterip yaptırabilirsiniz rahatsızlık veriyorsa