Cam suyu deposunun üstünde duran bu soket ne işe yarar? Su seviyesini mi ölçer, yoksa cam suyunu ısıtmaya mı yarar(bunlar benim tahminlerim)?
Far yikama ön hazirligi
VSC'nin orda da düğme için tesisat var mı acaba?
Yok,
Cunku dugme artik yok
Peki daha genel olarak sorayım, 2015 life ta tesisatı hazır olup ama düğme veya kol vs olmadığından kullanamadığımız özellikler nelerdir?
Hız sabitleme ve far yıkamayı öğrendik

gerçi life ta var mı o soket bilemedim
Far sensoru
Sis fari
Simdilik aklima gelenler
Resimdeki sesli tanıma için tesisat mevcut mudur? Go plus modülünde bu destek var ama direksiyona bu tesisat çekilmiş midir? Modül gelcek ve tesisat varsa bu düğmeleri de araştıracağım.
@Ahmet Güve (8047)
sesli tanıma bildiğim direksiyondan değil zaten dikiz aynası üzerindeki mikrofondan
sesli tanıma bildiğim direksiyondan değil zaten dikiz aynası üzerindeki mikrofondan
Mikrofon sesi alacak ama olayı başlatması için düğmeye basmak gerekiyor. Bu düğme olmadan hareket başlanıyor.
Geçenlerde ses yalıtımı için bagajdaki kaplama malzemesini söktüm ve resimdeki soket dikkatimi çekti bu nedir acaba?
@Ahmet Güve (8047) bilgi verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Geçenlerde ses yalıtımı için bagajdaki kaplama malzemesini söktüm ve resimdeki soket dikkatimi çekti bu nedir acaba?
@Ahmet Güve (8047) bilgi verebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Nasıl bir yalıtım yaptığınızı resimli ayrıntjlı açıklarsanız memnun oluruz. Ben de yapmayı düşünüyorum.
Hangi malzeme?
Nereden aldınınız?
Yalıtıma etkisi nasıl?
Aslında yalıtıma etkisi olmasa da görüntü olarak güzel olur.
Bagajda neresi tam çözemedim.
Az uzaktan foto alabilirmiyiz.
Bagajda neresi tam çözemedim.
Az uzaktan foto alabilirmiyiz.
Sol arka çamurluğun üstünde.
yalıtım benimde net şekilde kafamda fakat askerden sonra uygulama yapacağım uyguladıysanız foto ve yorumlarınızı bekliyoruz
Şimdilik stepne bölgesi ve arkasını bitüself ile kapladım. Geç vakitte işim bittiği için fotoğraf çekemedim, diğer kısmı yaparken çekerim bir aksilik olmazsa.
@Ahmet Güve (8047) Uzaktan fotoğraf yukarıda var.
Emin olamadım,
Çünkü üzerinde çok fazla şase (beyaz/siyah) kablo var.
Şemaya bakmadan biraz zor.